18 mai 2024

Contact us

Atelier: transferul fotografiei pe suport din lemn de pin

 Atelier: transferul fotografiei pe suport din lemn de pin

Daca sunteti pasionati de fotografie si doriti sa iesiti din tipare, pe 26 ianuarie 2017 – între orele 18.00 – 20.00, la Casa Junilor – Sediul Uniunii Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi se desfasoara atelierul de transfer al fotografiei pe suport din lemn de pin.

„La atelierul nostru vom crea un tablou realizat prin trasferul unei fotografii pe un suport inedit: o felie rotunda din lemn de pin, cu scoarta. In ultima etapa, dupa realizarea transferului de imagine, peste lemnul imprimat vom fixa imaginea cu o pelicula de lac si vom atasa tabloului o agatatoare.

O data ce va veti insusi aceasta tehnica, posibilitatile creative care vi se deschid sunt nelimitate: puteti alege orice imagine doriti, iar lemnul folosit ca suport poate fi de esente diferite si cu diferite finisaje.

La finalul atelierului va rezulta un tablou pe care il puteti aseza pe perete, pe birou, intr-un suport special sau pe care il puteti oferi in dar cuiva drag.

Atelier adresat persoanelor peste 10 ani.
Taxa de participare la acest atelier este 40 lei.

Pentru inscrieri, va rugam sa ne scrieti contactul dumneavostra la email alinamihaelasamoila@yahoo.com si sa ne trimiteti in atasament fotografia/imaginea pe care doriti sa o transferati pe lemn. Imaginea expediata poate fi o fotografie personala, a cuiva drag, o fotografie de familie, a animalului dumneavoastra de companie sau imaginea unei icoane, peisaj sau orice altceva preferati.

Imaginea trebuie sa aiba rezolutie buna (peste 300 kb) pentru a-si pastra claritatea la printare. De aceea va rugam, pe cat posibil, ca fotografia trimisa de dumneavoastra sa aiba rezolutia initiala si sa nu fie descarcata de pe facebook, ori de pe alt site de socializare, unde imaginile sunt comprimate automat.

Va asteptam!” precizeaza organizatorii atelierului.

Text si imagine preluate de pe pagina:https://www.facebook.com/events/410173702692462/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.