25 aprilie 2024

Contact us

Au început înscrierile la tururile ghidate Romanian Street Art

 Au început înscrierile la tururile ghidate Romanian Street Art

Explorează orașul prin intermediul artei din spații publice și hai să vedem ce exprimă artiștii locali și internaționali pe zidurile cetății.

Romanian Street Art te invită să participi la 4 tururi ghidate care deschid apetitul pentru explorare urbană și care se vor desfășura în 3 zone diferite din Brașov și București. Descoperă unele dintre cele mai interesante lucrări de street art și locuri uitate de timp, dar ale căror povești pot continua prin artă și implicare civică.

Participă gratuit în cadrul acestor tururi diferite, ghidate de Open Doors – Travel Outside the Box, și află despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent. Ghidul te va purta în locuri ascunse, va relata poveștile acestora și va explica mesajele criptate ale situațiilor politice și sociale actuale de pe scena ARTivismului. Cunoștințele lor te vor ajuta să conectezi punctele pe măsură ce vei cunoaște orașul din diferite perspective.

Tururile Romanian Street Art vor fi interactive, așa că pregătește-te să întâlnești noi prieteni și să-ți exprimi gândurile. Hai cu noi în această călătorie unică pentru a descoperi partea autentică a orașului și pentru a face câteva fotografii memorabile!

Calendar tururi ghidate

  • 30 Martie 2024: zona Iancului, București
  • 7 Septembrie 2024: Brașov
  • 2 Noiembrie 2024: zona Elisabeta, București
  • 4 Octombrie 2025: zona Iancului, București

Acum te poți înscrie gratuit în cadrul tururilor ghidate: formular de înscriere.

Locurile sunt limitate. 

Parteneri: Asociația Launloc, Lente, Romexpo

Parteneri media: Amsterdam Street ArtIglooIQadsI Support Street ArtLa pas prin BrașovLitera 9Modernism.ro, Mnogo DeinostiMunteanuRevista AtelierulRevista GolanStreet Art BelgradeThe InstituteZeppelin

Romanian Street Art este un program cultural de regenerare urbană, conceput ca o serie de 8 intervenții artistice, 2 apeluri deschise, 5 ateliere creative de artă, 4 tururi ghidate, un album, o hartă și o expoziție, care au ca scop umanizarea prin artă a spațiilor publice din 4 orașe din România.

Programul cultural multianual Romanian Street Art este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și este co-finanțat de AFCN.

Află mai multe despre proiect: https://un-hidden.ro/romanian-street-art/

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.