24 iulie 2024

Contact us

Bal caritabil Inimi Albastre

 Bal caritabil Inimi Albastre

Asociaţia „Rază de Speranţă“ ai cărei beneficiari sunt peste 100 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Grupul de inițiativă Papuci pentru copii  vă invită să deveniți partener la cea de-a IV ediție a evenimentului caritabil Inimi albastre, organizat vineri, 20 octombrie 2017 în Brasov, la restaurantul Belvedere Events Center.

Gabriel Cotabiță și Nadir sunt artistii care vor sustine momentele artistice ale serii alături de New Vegas Show, Gaudeamus Quartet.

Seara va fi completată cu un show de modă marca Viggo by Cătălin Botezatu, iar Roxana Nemeș va sustine momentul licitatie. În acest an, costul unui bilet este de 250 lei/persoană.

În urma primei ediții a balului „Inimi albastre“, organizatorii au reușit mobilizarea a peste 10.000 de euro.  Astfel, într-o seară a prieteniei și generozității,  de pe 23 octombrie 2015, peste 200 de braşoveni au contribuit la continuarea programelor terapeutice de recuperare a copiilor şi tinerilor cu autism.

Din seara de gală nu au lipsit: o licitație cu obiecte de artă, o degustare de vinuri, o prezentare de modă, momente artistice susținute de artisți ai Operei Brașov și un concert al cântăreței Ellie White.

Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Monica Iagăr, Ilie Năstase, Mihai Leu, Cristina Chiriac, Paula Seling, Monica Roșu, Dana Săvuică, Crina Matei, Nausica Mircea, Florentina Opriș, Dana Tănase, Simona Iacob sunt doar câteva dintre personalitățile care au înțeles nevoile cu care se confruntă zi de zi beneficiarii noștri și au răspuns prezent invitației la ediția din 2016 a evenimentului, potrivit comunicatului remis La pas prin Brasov.

A doua ediție a balului a însemnat:  60.000 de lei colectați din invitații, sponsorizări, donații și cele două sesiuni de licitație, peste 40 de parteneri și sponsori, peste 200 de participanți.

“Fără sprijinul comunităţii nu putem reuşi să oferim copiilor noştri ceea ce ei au nevoie. Programele terapeutice pentru recuperarea şi integrarea lor sunt foarte costisitoare. Ca organizaţie, noi încercăm să venim în sprijinul părinţilor acestor copii, să le oferim un spaţiu adecvat sesiunilor de terapie, dar şi programe psiho-educaţionale de cea mai bună calitate, alături de specialiştii asociaţiei.

Noi, părinții care ducem lupta cu AUTISMUL, avem nevoie de susținerea celor de lângă noi pentru a întrezări o rază de speranță. Dacă un copil tipic spune natural „Mama”, părintele unui copil cu autism poate aștepta și câțiva ani, și doar după multe ore de terapie, el va putea rosti „Mama”. Bucuria și împlinirea unei astfel de clipe nu pot fi surprinse în cuvinte! Pentru astfel de momente avem însă nevoie de susținea și implicarea noastră, a comunității! Vă așteptăm cu drag alături de noi pe 20 octombrie!”, Diana Cristina Niţă, preşedinte Asociaţia „Rază de Speranţă”, citata de La pas prin Brasov.

Video: Youtube

Credit foto: Dan Strauti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.