26 mai 2024

Contact us

Biofilm @ Bienala Albastră 2021

 Biofilm @ Bienala Albastră 2021

Vă învităm joi, 18.11 de la ora 19:00, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania la un nou performance Biofilm în cadrul Bienalei Albastre 2021.

Biofilm

Biofilm este o trupă experimentală de dans contemporan, muzică și poezie conceput pentru a crea o experiență sinestezică, care dă frâu liber senzațiilor create de diferite forme de artă, care le pune în contact, în dialog și care implică publicul în acest joc liber, democratic și dezinhibat al intensităților. Biofilm este biografia fiecăruia dintre noi și potențialul ei de a se comunica, de a atinge, de a lăsa o amprentă pe altcineva.

Biofilm este dans:

Este Petra A. Binder, filolog, performer, dramaturg, folosește arta cuvântului și a corpului înspre exprimare și exteriorizare. A participat în spectacole și la festivaluri de dans contemporan și contact improvisation, ca regizor artistic la performance-uri, scenarist sau coregraf și a inițiat în ultimul an elevi de liceu înspre arta scrierii dramatice, publicând rezultatul dramaturgic într-un volum de teatru pentru tineret.

Biofilm este muzică:

George Pandrea este un producator de muzica din Brasov. A început să compună muzică de la 16 ani, pe chitară respectiv clape, ulterior făcând trecerea la producția pe calculator, în soft-uri dedicate. Sound-ul său se învârte în jurul ritmurilor hip-hop și a texturilor si melodiilor electronice. Paralel proiectului său solo mai este implicat în alte două,
Tertip, un duo instrumental – vocal de future rnb, respectiv Biofilm, un proiect de poezie performance și dans. Melodiile i le puteți găsi atât pe YouTube cât și pe SoundCloud, căutând simplu, George Pandrea.

Biofilm este poezie și performance spoken word:

Este poetul, performerul și profesorul brașovean Robert G. Elekes. După publicarea primului său volum “aici îmi iau dinții-n spinare și adio”, apărut la editura Tracus Arte în 2015, a primit Premiul Național de Poezie “Iustin Panța” pentru debut, Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu, Opus Primum” și premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din România. În 2018 publică volumul de poezie “o dronă care să mă vrea în sfârșit doar pe mine” la Casa de Editură Max Blecher pentru care primește Premiul Tânărul Scriitor al Anului 2018 și Premiul  Universitas la Gala premiilor Observatorul Cultural 2019. Poemele sale au fost traduse și publicate în America, Olanda, Germania și Ungaria. Este fondatorul și coordonatorul clubului de lectură Dactăr Nicu’s Skyzoid Poets și al festivalului de poezie cu același nume.

Accesul se face pe baza certificatului COVID, care poate fi obținut de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/, în limita a 50% din capacitate. Certificatul COVID trebuie să ateste finalizarea schemei de vaccinare (de cel puțin 10 zile) sau trecerea prin boală (valabil între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării).
Text si imagine preluate integral de pe pagina de facebook a evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.