„Calatoria Talentelor” – Gala Asociatia Zambeste pentru Viitor

Echipa Asociația ,,Zâmbește Pentru Viitor” începe din nou, cu forțe proaspete pentru Gala – finala evenimentului național ,,Călătoria Talentelor” ediția a-IV a, finanțat de Primăria Municipiului Brașov. Evenimentul va avea loc în data de 03 decembrie 2021, începând cu ora 17.00, unde vor participa 40 de copii și tineri proveniți centrele de plasament și din medii defavorizate din județul Brașov și din țară.

Un spectacol marca AZPV Brasov, desfasurat pe 03 decembrie la 17.00, Centrul Cultural Reduta – Brasov.

Tinerii adolescenți din centrele de plasament din tara au vise și sunt plini de speranțe că și le vor îndeplini la un moment dat. Poate că nu le acordăm atenția cuvenită de multe ori, dar putem să facem un efort, să îi ajutăm să nu își piardă speranțele și să-și îndeplinească visele.

,,Bucuria cea mai mare, este sa ne largim cercul familial si de prieteni, cu care impreuna sa facem fapte bune pentru acesti copii, adolescenti, tinerii care provin din casele de copii din tara si nu numai.”

,,Mulțumim Comunității Brașovene, voluntarilor implicați, care s-au alăturat și sunt alături de noi an de an, în susținerea copiilor și a tinerilor, proveniți din centrele de plasament din județul Brașov și din țară, participând și colaborând și anul acesta la frumoasa Călătorie a Talentelor Ediția a- IV-a!”

În acest scop, avem onoarea sa va invitam, sa fiti alaturi de noi si de copilasi, in Gala – finala evenimentului national „Calatoria Talentelor” editia a IV-a, in care fiecare copil, isi va arata talentul artistic, iar cei mai buni vor beneficia de premii.

Trebuie să precizăm că, prin colaborare cu Autoritatea Naţională Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, am reusit sa dăm de veste si sa avem copii care si-au aratat curajul in aceasta calatorie a talentelor încă din etapa de preselecție, pe care aceștia au trebuit să o parcurgă in perioada de 30 -31 August 2021,  la Centrul Cultural Reduta și unde au fost jurizați de o echipa in domeniu.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.