Camera de Comerț și Industrie Brașov lansează programul Creative Hub

Programul Creative Hub lansat de CCIBV în data de 6 mai 2020 vine în sprijinul agenților economici din industriile creative și în întampinarea necesităților parinților și copiilor de a petrece timpul liber, cu noi idei de divertisment.

În acest sens, Camera de Comerț și Industrie Brașov invită firmele și persoane fizice autorizate din întreaga țară să își promoveze produsele și serviciile din domeniul do-it-yourself, tabere, școli private, cursuri creative, cursuri de dans, pictură și alte activități de timp liber.

Fiecare entitate va fi promovată online, avand ocazia să organizeze, în parteneriat cu CCIBV, Webinarii pe diferite teme de interes. Având în vedere că elevii vor reveni la școală doar în luna septembrie 2020, considerăm util ca activitățile propuse să aibă o latură practică pentru copii și părinți în această perioadă (exemple de tematici : proiecte de bricolaj, concursuri, demonstrații de pictură și dans, etc.)

Fiecare entitate va fi promovată GRATUIT în fiecare marți la secțiunea Creative Hub CCIBV pe pagina de Facebook a Camerei de Comerț și Industrie Brașov, dar și pe alte canale de comunicare.

Cum vă înscrieți ?

Înscrierile sunt deschise începând cu 06 mai 2020 la adresa de email ccibv@ccibv.ro, prin transmiterea unor scurte filmulete sau prezentări a produselor/serviciilor oferite.

Sperăm ca această initiativă să vină în sprijinul tuturor în această perioadă, descoperind împreună noi idei și modalități de folosire a timpului liber.

Pentru părinții și copiii care așteaptă cu nerăbdare acest Creative HUB, vom reveni cu detalii legate de sesiunile care vor fi organizate în luna mai 2020.

#ÎmpreunăVomÎnvinge #CreativeHub #CCIBV

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.