Campania Școala și Comunitatea – ediția 2019, festivitate de premiere

În data de 7 iunie 2019 a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au participat la concursurile organizate în cadrul Campaniei Școala și Comunitatea – ediția 2019, proiectul Învață!Dobândește!Dăruiește! POCU 106736 inițiat și derulat de către  ISJ Brașov și implementat în 6 școli din județul Brașov: Școala Gimnazială Nr. 2 Codlea, Școala Gimnazială Sâmbăta de Sus, Școala Gimnazială Vulcan, Școala Gimnazială Hălchiu, Școala Gimnazială Dumbrăvița și Școala Gimnazială nr. 2  Zărnești.

Elevii școlilor menționate au participat de-a lungul anului la activitățile educaționale organizate în cadrul proiectului  și s-au înscris la cele trei secțiuni ale concursului în funcție de dorința și aptitudinile lor. În fiecare școală menționată s-au atribuit câte un număr de 25 de premii în valoare de 300 lei pentru fiecare copil declarat câștigător al uneia din secțiunile concursului: ateliere de creație, competiție sportivă și cetățenie activă.

Astfel, 150 de elevi s-au putut bucura la sfârțitul acestui an școlar de o competiție cu un puternic impactiv educativ și de un premiu în bani în valoare de 300 lei, o recompensă materială menită să susțină educația în comunitățile implicate în proiect și  să aducă zâmbetul pe față copiilor la început de vacanță.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.