19 mai 2024

Contact us

Campionatul Naţional de Şah al României, pentru copii, juniori şi tineri

 Campionatul Naţional de Şah al României, pentru copii, juniori şi tineri

În perioada 1 – 12 februarie are loc Campionatul Naţional de Şah al României pentru copii, juniori şi tineri, secţiunea individual, competiţie la care participă câteva sute de jucători din întreaga ţară, structurată în turneele de Şah Clasic, Şah Rapid, Blitz şi Dezlegări şi pe grupe de vârstă de 8, 10, 12, 14, 16, 18 şi 20 de ani, atât la fete cât şi la băieţi.

Organizatorii, Federaţia Română de Şah în colaborare cu C.S. Jeco Centrocoop, C.S.Tinerii Maeştri Bucureşti, respectiv doamna Elena Cristian – Organizator Internaţional, au ales Băile Felix pentru ediţia 2017, ca loc de desfăşurare, mai precis Complexul hotelier Padiș.

Oraşul nostru este reprezentat de cca. 30 de copii şi tineri, de diferite vârste. Ei trăiesc şi se antrenează în Braşov, fiind legitimaţi la CS Şah Club Braşov, CS Logic 64 Braşov dar şi la CSM Bucureşti şi s-au deplasat la Felix împreună cu antrenorii şi o parte din părinţi.

Startul se va da astăzi la ora 15, cu prima partidă de Şah clasic, în momentul în care arbitrul va spune: „Negrul apasă pe ceas!”

Le urăm succes şi îi aşteptăm acasă cu cât mai multe cupe şi medalii!


Credit foto: Dan STRAUTI

Antonela Cristina Lungu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.