“Carmen” de Bize, joi, 28 februarie 2019, la Filarmonica Brașov!

În Concertul Simfonic Extraordinar de Joi, 28 februarie a.c., publicul meloman se va putea reîntâlni cu dirijorul coreean, Jin Baek, aflat la pupitrul Orchestrei Simfonice, invitat fiind pianistul francez Bertrand Giraud.

Din program fac parte următoarele lucrări: G. Bizet – Suita nr. 1 „Carmen”
Cl. Debussy – Fantezia pentru pian și orchestră, C. Gounod – Muzica de balet „Faust” (selecțiuni) și E. Lalo – Simfonia în sol minor.

Dirijorul coreean Jin Baek este Directorul artistic al Orchestrei  Provinciale Simfonice din Gyeongbuk, Coreea de Sud și al Orchestrei Festivalului de la Busan. Doctor în arte muzicale, este foarte solicitat atât în Asia cât și în restul lumii, dirijând orchestre precum Orchestra Simfonică din Bilbao și Orchestra Simfonică Extremadura din Spania, Orchestra Simfonică San Remo din Italia, si încă multe altele.

A primit recenzii excelente despre muzicalitatea și abilitățile sale ca dirijor, și a obținut multiple recunoașteri și premii importante, printre care amintim “Muzicianul de astăzi” și “Artistul Busan”, pentru contribuțiile sale la promovarea muzicii clasice.

Invitatul serii, francezul Bertrand Giraud, este un pianist recunoscut pe plan internațional, experimentat și care a colaborat cu numeroși dirijori, dar și cu orchestre simfonice renumite: Filarmonica Lodz, Filarmonica Nord Ceha Teplice, Orchestra Simfonica Lublin și multe altele.

Biletele se găsesc la Sala Patria, din B-dul 15 Noiembrie, nr. 50 A, iar costul unui bilet este de 40 Ron.

Program casierie:
Luni – Miercuri: 12 – 15. Marți – Joi: 16 – 18.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.