Community Day – un prilej de networking organizat de Școala informală de IT

Școala informală de IT reunește comunitatea pasionaților de tehnologie în cadrul celui mai informal eveniment de networking al toamnei, la Brașov. Community Day va avea loc în 21 septembrie, la Hotel Ambient, între orele 9:30 – 13:30. Unul dintre aspectele inedite ale evenimentului este faptul că oferă ocazia absolvenților din mai multe generații ale școlii de a-și împărtăși povestea de succes cu noi cursanți.

Community Day face parte dintr-o serie de evenimente ce a luat naștere în urma sesizării unei nevoi stringente din partea celor care doresc să facă pasul spre reconversie profesională, de a găsi răspunsuri la întrebările pe care le au cu privire la cursuri și la oportunitățile pe care le pot accesa după absolvire.

Evenimentul își propune să aducă față în față atât persoanele interesate de o schimbare în viața profesională, mentorii, cursanții actuali și absolvenții Școlii informale de IT, cât și importanți reprezentanți ai unor companii IT de renume, din Brașov.

Evenimentul va cuprinde și o secțiune de dezbatere, în care invitații prezenți vor analiza meseriile viitorului din industria IT, din perspectiva angajatorilor capabili să ofere oportunități concrete și atrăgătoare pentru cei care reușesc să-și învingă teama de a face o schimbare majoră în carieră. Participarea este gratuită, iar noii “boboci” vor avea ocazia să afle de la mentori și alumni cum pot învăța să scrie prima lor linie de cod.

“Schimbările din viața noastră vin deopotrivă ca acțiuni făcute din proprie voinţă dar și forţate de împrejurări. Industria IT oferă perspective bune de carieră pentru toate persoanele, atât cele care aleg conștient să facă o schimbare majoră în viață, cât și pentru cele care devin <<victime colaterale>> ale procesului digitalizării”, declară Mihai Talpoș, co-fondator al Școlii informale de IT, citat de La pas prin Brasov.

Desfășurarea evenimentului va fi una dinamică; participanții vor avea parte de povești de succes ale absolvenților cursurilor școlii dar și de prezentări interactive despre cele mai apreciate cursuri. Nu în ultimul rând, Community Day va fi o ocazie excelentă de a face networking și de a-i ajuta pe cei prezenți să se integreze în comunitatea Școlii informale de IT.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.