2 martie 2024

Contact us

Recitalul de la ora 5: „Ai venit la mine, toamnă”

 Recitalul de la ora 5: „Ai venit la mine, toamnă”

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” vă invită miercuri, 18 septembrie 2019de la ora 17.00, la muzeu, la deschiderea stagiunii 2019 – 2020 a Recitalului de la ora 5.

Evenimentul inaugural se intitulează „Ai venit la mine, toamnă” și va fi susținut de artistele Operei Brașov: Corina Klein – soprană, Maria Petcu-Catrina – soprană, Anda Pop – soprană, alături de Nora Vlad – actriță și Lioara Frățilă – pianistă. Invitat: prof. Corneliu Voicescu (Facultatea de Muzică de la Universitatea „Transilvania” Brașov) – chitară.

Pentru începutul de stagiune, artiștii vă propun un program muzical ce stă sub semnul toamnei, un anotimp plin de melancolie. Veți putea asculta aria „Venite, inginocchiatevi” din opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, aria Adrianei Lecouvreur din opera cu același nume de Fr. Cilea, „Habanera” din „Carmen” de G. Bizet, aria Venerei din tragedia lirică „Tezeu” de J.-B. Lully, aria Ioanei din drama muzicală „Năpasta” de S. Drăgoi, lied-uri: „Ce te legeni” de N. Bretan, dar și romanțe îndrăgite: „Deschide, deschide fereastra” sau binecunoscuta piesă „Copacul”, compusă de Jolt Kerestely.

Biletele pentru recital se găsesc la Muzeul „Casa Mureșenilor”, înainte de eveniment. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.