21 aprilie 2024

Contact us

Concertul cu Mischa Maisky se va desfășura fără restricții. Brașovenii sunt invitați la concertul anului 2022!

 Concertul cu Mischa Maisky se va desfășura fără restricții. Brașovenii sunt invitați la concertul anului 2022!

Restricțiile din perioada pandemiei au fost ridicate de către oficialități în data de 9 martie. Acest lucru înseamnă că și evenimentele culturale (chiar și cele care se desfășoară în interior) pot primi participanți fără prezentarea de către aceștia a unui certificat verde sau a unui test PCR.

Cel mai important concert din Brașov (și, poate chiar din toată țara) va avea loc joi, 10 martie 2022 la ora 19. Concertul, organizat de Filarmonica Brașov, se va desfășura la Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu. Filarmonica Brașov a decis ca acesta să se desfășoare în sala teatrului pentru a putea permite accesul unui număr cât mai mare de spectatori, dat fiind că sala teatrului este mai mare decât Sala Patria.

Concertul îl va avea ca protagonist pe violoncelistul Mischa Maisky, unul din cele mai mari nume ale muzicii clasice din toate timpurile. Prezența sa la noi în țară este un eveniment unic și o oportunitate rară pentru iubitorii de muzică. Dirijorul serii va fi maestrul Tiberiu Soare, iar în program sunt piese de Ceaikovski și Bruch.

Biletele pot fi procurate de la casieria Filarmonicii Brașov sau online de siteul bilet.ro.

Până acum, reglementările permiteau accesul publicului pe doar 30% din locurile din sală, dar, din 9 martie, toate locurile vor putea fi ocupate. Mai mult, dacă până acum era obligatorie purtarea unei măști pe toată perioada desfășurării unui eveniment, acest lucru nu mai este obligatoriu. Desigur, cei ce doresc să poarte o mască, o pot face. Ridicarea restricțiilor se aplică pentru toate evenimentele culturale.

Managerul Ioan-Dragoș Dimitriu a descris concertul ca un “eveniment cultural istoric nu doar pentru orașul Brașov, dar și pentru întreaga țară.”

Foto: Andrej Grilc

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.