Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin

Femeile antreprenoare din comunitatea brașoveană s-au întâlnit vineri, 24 mai 2019, pentru a participa la lansarea primei sucursale  CONAF, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin, CONAF Brașov.

Cu acest important prilej, Opera Brasov  a întâmpinat cu covorul roşu membrii societății civile, reprezentanți ai autorităților şi instituțiilor publice, ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, ai A.I.P.P.I.M.M Brașov, institutiilor bancare şi jurnaliştilor, reuniţi în jurul ideii de excelenţă antreprenorială la iniţiativa şi prin efortul, talentul şi inteligenţa femeilor.

Au onorat cu prezența și au urcat pe scenă ambasadori ai antreprenoriatului feminin la nivel local, invitații: doamna deputat Roxana Mânzatu, domnul viceprimar Costel Mihai, domnul director al Camerei de Comerț și Industrie Brașov Cosmin Roșia, domnul director al A.I.P.P.I.M.M Brașov Florin Luca, cât și susținătorii la nivel național ai antreprenoriatului: domnul senator Daniel Zamfir și domnul ministru Gheorghe Ialomiteanu.

In sală au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Scolar Județean Brasov, ai Universitații Transilvania Brașov, ai AJOFM, ai Direcției de Sănătate Publică Brașov, ai Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu a Brașov, ai Centrului de Formare a Adulților, ai Fondului de Garantare, ai autorități din consiliile de conducere, atât local cât și cel județean.

Au fost acordate Diplome de Excelență în Antreprenoriat reprezentanților activi din domeniul antreprenorial brașovean.

Astfel, au fost premiate femei cu viziune antreprenoriala de succes: doamna Carmen Silvia Mezei, Presedinte AFAFCI Brașov, pentru implicare in formarea tinerilor din Brasov prin derularea  Proiectului Liderii de Maine, editia a IV, 2018 – 2019, doamna Daniela Tibeica-Manager ARO PALACE  ce sustine si se implica activ in viata comunitatii locale si nu numai, doamna Camelia Șamotă, managerul Spitalului Sf. Constantin, pentru dezvoltarea de proiecte educaționale în sănătate, doamna Onelia Pescaru – om de televiziune și doctor în psihologie, pentru implicarea în promovarea și susținerea antreprenoriatului brașovean și  doamna Gabriela Urse, femeie de afaceri, pentru implicarea socială în comunitate.

De asemenea, la lansarea sucursalei CONAF Brasov  a fost prezenta in sala si doamna Veronica Costache, ce este stabilita in Londra reprezentanta  Romanian Women in UK, cu care s-au stabilit acordurile unui viitor parteneriat.

Obiectivul Confederatiei este aceea de a avea o reprezentare unitară a intereselor comune ale membrilor – federaţii patronale care promovează şi sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri şi antreprenorial în domeniul patronal şi de aceea Conaf Brasov isi exprima interesul de a incheia parteneriate fata de toate acele entităţi care se regăsesc în configuraţia de obiective ale CONAF.

Convingerea CONAF Brașov este aceea ca împreună putem depăși rezistența multora la schimbările atât de necesare pentru însănătoșirea mediului de afaceri românesc și integrarea acestuia în rândul economiilor puternic dezvoltate, cu impact benefic asupra calității vieții individului.

Dorința de a întări mediul antreprenorial românesc s-a concretizat în data de 24 mai 2019, în mijlocul comunității brașovene, unde, cu ocazia lansării sucursalei din Braşov, la evenimentul fiind prezenta dna Cristina Chiriac, Presedinte CONAF și o parte a echipei nationale de conducere a Confederației.

Femeile au o prezență tot mai activă business, ajungând chiar, în unele sectoare de activitate precum serviciile și activitățile culturale și educative, să reprezinte majoritatea. În cadrul CONAF susținem efortul antreprenorilor care contribuie proactiv, prin iniţiative bine definite, la crearea unui mediu antreprenorial de succes şi liber de stereotipii inadecvate acestui mileniu.

CONAF este organizația din România care creează oportunități și o cultură antreprenorială conectată la noile tendințe în materie de business, fiind mai mult decât o comunitate de antreprenori de gen feminin care și-au unit forțele.

Seara de lansare a CONAF Brașov s-a încheiat cu moment artistic de excepție, susținut de artiștii muzicieni, membri ai Cvartetului Fortissimi, ce a creat o atmosferă  extraordinară.

Pentru a fi parte din echipa CONAF Brașov se completează adeziunea CONAF, singura condiție fiind aceea de a fi reprezentantă o femeie.

În județul Braşov, CONAF Brașov este reprezentată de dna Silvia Daniela Pohrib, în calitate de Președinte, și de doamnele Alexandra Grancea și Diana Niță, vicepesedinți ai sucursalei.

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.