30 septembrie 2023

Contact us

Filarmonica Brașov vă invită la un concert unic în lume: ,,Gala Paganini”!

 Filarmonica Brașov vă invită la un concert unic în lume: ,,Gala Paganini”!

Concert istoric pentru Orchestra Simfonică Brașoveană, joi 30 mai 2019, de la ora 19.00, la Sala Patria!

Sub bagheta dirijorului chinez Jin Wang, artiștii muzicieni vor susține un concert ce cuprinde un program de excepție, într-o formă de manifestare artistică asemeni turneelor de altădată.

Invitații acestei seri speciale sunt celebrul violonist Mario Hossen (Viena), soprana Anda Pop și mezzosoprana Asineta Răducanu.

Așa cum celebrul Paganini susținea turnee în lume, acum 200 de ani, in Europa un astfel de turneu sustine marele violonist Mario Hossen, împărtășind astfel aceasta unică experiență cu publicul meloman brașovean. Acesta cântă pe o vioară Guadagnini, instrument aproximativ din epoca lui Paganini.

În program se vor regăsi două uverturi de epocă, Beethoven Coriolan și Weber Freischutz, lucrări de mare amploare și foarte cunoscute.

Cunoscutul actor Marius Cisar, este invitat special în acest Concert Simfonic Extraordinar, având rolul de a introduce publicul prin intermediul interventiilor pe parcursul serii, în atmosfera epocii celebrului și controversatului geniu al muzicii, Nicolo Paganini.

Biletele se găsesc la Sala Patria, din B-dul 15 Noiembrie, nr. 50 A dar și pe www.bilet.ro. Costul unui bilet este de 50 Ron.
Program casierie: Luni – Miercuri: 12 – 15. Marți – Joi: 16 – 18.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.