2 octombrie 2023

Contact us

Corona a câștigat două medalii de bronz la Campionatul Național de spadă seniori feminin!

 Corona a câștigat două medalii de bronz la Campionatul Național de spadă seniori feminin!

Echipa feminină de spadă a Coronei a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național de spadă seniori feminin, iar Talida Enache a câștigat medalia din același metal la individual.

Este pentru prima dată când Corona intră în competiția seniorilor cu o echipă de spadă, după ce, în iarna anului trecut, și-a format prima echipă de spadă senioare.

Din garnitura Coronei fac parte Talida Enache, Irina Stan și mezina Ștefania Lopătaru. În întrecerea pe echipe, Corona s-a calificat direct pe tabloul principal și, după un parcurs bun, a reușit să cucerească medalia de bronz. Podiumul a fost format din CSA Steaua – locul 1, CSU Craiova – locul 2 și CSM Corona Brașov – locul 3.

După câștigarea bronzului, antrenorul Coronei Brașov, Robert Rigo, de asemenea – antrenor al lotului național feminin de spadă, a declarat: „Le felicit pe fete pentru modul în care au tras și sunt mândru că am reușit să aducem două medalii de bronz la Brașov de la acest campionat național de seniori. Echipa Coronei se sudează, pe zi ce trece și mă bucur că și-a demonstrat valoarea încă de la primul campionat național la care a participat”. 

În competiția individuală Talida Enache a ocupat locul 3, iar colega ei, Irina Stan, a încheiat concursul pe poziția a 8-a. Vă reamintim că Talida Enache este recent medaliată cu aur pe echipe la Campionatul European U23!

Felicitări fetelor! Felicitări, Robert Rigo!

Corona Brașov își propune să readucă Brașovului școala de scrimă de altădată, care a dat, în timp, zeci de sportivi și antrenori de mare valoare.

Sursa si imagine: comunicat transmis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.