Corona înfruntă CS Activ Prahova Ploiești, în etapa a 3-a din Divizia „A”

  • Meciul are loc duminică în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești 

Meciul din etapa a 3-a a Diviziei „A” la handbal le va pune față în față pe fetele Coronei cu „bufnițele” de la CSS Activ Prahova Ploiești. Meciul se va disputa pe terenul celor din Ploiești și este important pentru moralul ambelor echipe în acest început de campionat. 

CS Activ Prahova Ploiești are la activ o înfrângere (20-23 cu CSM Galați) și o victorie (35-25 cu ACS SC. 181 SSP București). Corona Brașov a învins CSM 2 București în prima etapă și a remizat cu CSU Neptun Constanța, acasă, în etapa a 2-a.

Victoria va aduce încrederea în forțele proprii echipei învingătoare, iar fanii Brașovului țin pumnii strânși ca bucuria să fie de partea Coronei!

Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei: „Pentru duminică, așteptăm mai multă încredere în forțele proprii! Avem o echipa tânără, care muncește extraordinar! Dacă vom lua încrederea cu noi la ora meciului, eu știu ca vom avea reușite tehnice, tactice și de rezultat! Este singura mea dorința pentru ziua de duminică! Să avem la ora jocului o echipă care să meargă la meci ca la o sărbătoare! Atât, pentru că în rest eu nu am ce sa le reproșez!”.

Partida se va desfășura în Sala Sporturilor Olimpia, începând cu ora 11. Accesul spectatorilor este liber, cu respectarea protocolului medical în vigoare.

Următorul meci al Coronei va avea loc joi, 30 septembrie, la Brașov, în compania formației CNE Sf. Gheorghe.

Junioarele sunt gata de joc!

Și echipele de junioare ale Coronei au etapă în acest weekend:

  • Junioarele 1 vor întâlni sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 13:30, formația CSS Odorheiul Secuiesc. Meciul va avea loc la Școala 11 din Brașov.
  • La aceeași locație și în aceeași zi, dar mai devreme, începând de la ora 11 (înaintea meciului junioarelor 1), junioarele 3 se vor înfrunta cu CSU Tricolorul Breaza.

Accesul publicului la aceste meciuri se poate face cu respectarea regulilor de protocolului medical în vigoare. Spectatorii trebuie să dispună de documentele doveditoare (însoțite de documentele de identificare) pentru:

– dovada vaccinării anti-Covid -19 sau

– rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore) sau

– rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 ore).

Minorii nu sunt obligați să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.

Accesul în sală nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație.

  • Junioarele 2 au meci în deplasare, cu CSS Sighișoara (duminică, 26 septembrie, ora 12).

Să le ținem pumnii fetelor Coronei în acest weekend! Hai Brașovul, hai Corona!

Sursa si imagine (credit foto neprecizat): comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.