18 aprilie 2024

Contact us

‘Creativitate și inovație prin joc’

 ‘Creativitate și inovație prin joc’

Investiția cea mai bună este în educația și pregătirea copiilor noștri. Ținând cont de faptul ca ei vor fi leaderii de mâine, CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE  BRAȘOV organizează în perioada 20-22 iunie 2017, în cadrul Școlii antreprenoriale de vară pentru copii,cursul

“Creativitate și inovație prin joc”.

Cursul are ca scop să îi învețe pe copii prin intermediul jocurilor, să gândească flexibil într-o lume care gândește predominant în tipare limitative!

Cursul provoacă copiii să producă idei! Copiii vor fi învățați să evadeze din gândirea clasică, comună și să acorde mai multă importanță gândirii originale și ideilor curajoase.

Programul încurajează copiii să își formeze personalitatea creativă, capabilă să rezolve situații și să găsească mai usor rezolvarea potrivită pentru situațiile cu care se întâlnesc zi de zi la școală sau în familie.

Cursul este practic și foarte antrenant, iar exercițiile individuale și de grup îi vor poziționa pe copii în situații reale cu care se întâlnesc zi de zi la școală sau în cadrul familial pentru a găsi rezolvări variate și uimitoare.

La finalul celor trei zile, copiii vor ști cum să gândească creativ pentru a găsi soluții ingenioase și inovatoare și pentru a beneficia pe deplin de inteligența personală în scopul îmbunătățirii performanțelor școlare, emoționale și sociale.

Jocurile și exercițiile din cadrul cursului vor fi utile copiilor pentru:

-dezvoltarea abilităților  de comunicare;

-stimularea creativității;

-găsirea de soluții inovative;

-exersarea spiritului de echipă;

-oportunități de împrietenire.

Formatorul are o bogată experiență în programe educaționale pentru adulți și copii, fiind certificat ca practitioner în Programare neurolingvistică de Institutul Kutschera din Viena și ca  trainer, coach și public speaker de JOHN MAXWELL TEAM.

Cursul se recomandă copiilor cu vârsta între 11 și 14 ani.

Program: zilnic, intre orele 10,00-13,20.  Termen inscriere: 16 iunie 2017. Pretul cursului: 200 lei +TVA.

Relații suplimentare și înscrieri la sediul CCI Brașov – Departamentul Formare Profesională, tel. 0268-547080; 0268-547075 int. 132, e-mail:adrian.rogoz@ccibv.ro

Credi foto: Dan STRAUTI

 

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.