2 octombrie 2023

Contact us

Cupa Corona la minihandbal

 Cupa Corona la minihandbal

În duminica de Florii, Sala Sporturilor din Brașov s-a umplut cu bucuria și de entuziasmul micilor handbaliste, a viitoarelor performere!

Cupa Corona la minihandbal a reunit 10 echipe de copii din județul Brașov, care s-au luptat în mini-meciuri de handbal cu reprize de 15 minute.

Au participat CSM Corona A, ACS INA Sport Brașov, ACS Kids Tâmpa, ACS Sporting Ghimbav, ACS Transilvania  B, CSM Făgăraș, ACS Transilvania  A, ACS Tâmpa Brașov, CSM Corona  B și CSM Codlea.

Meciurile s-au desfășurat pe tot terenul și le-au dat viitoarelor handbaliste de performanță posibilitatea să „guste” din atmosfera competițiilor adevărate de handbal!

Cupa Corona fost un spectacol al dragostei pentru handbal și a sădit în sufletul micilor handbaliste semințe ale pasiunii pentru acest frumos sport, care vor înflori în respect pentru sport și bucuria de a practica handbalul ani buni de acum încolo.

Felicitări, Corona! Felicitări antrenoarelor Georgiana Ciuciulete și Anișoara Marcu și antrenorului coordonator al echipelor de juniori de la Corona,  Alina Teslărașu, pentru implicarea și sufletul pus în organizarea și desfășurarea acestui eveniment.

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.