23 mai 2024

Contact us

Cupa Kronstadt – Tara Barsei MTB XC Stejarii Seculari

 Cupa Kronstadt – Tara Barsei MTB XC Stejarii Seculari

Padure, drum forestier, poteci, un peisaj care merita intreg efortul , dar mai ales o cursa epica pentru cei mai multi dintre participanti. Cupa Kronstadt Tara- Barsei debuteaza cu cea de-a 5 a editie a concursului MTB XC Stejarii Seculari.

Concursul se desfasoara in Cristian si va avea loc pe data de 20.05.2017.

„Pe cele 2 trasee pregatite pentru concurenti sunt introduse portiuni tehnice, de viteza, urcari, coborari, dar mai ales o senzatie permanenta de libertate, un sentiment in care trebuie sa simti bicicleta ca fiind parte din tine, un sentiment care este mai presus de antrenamentele zilnice, senzatia ca esti invingator la finalul cursei, insasi prin faptul ca ai reusit sa treci linia de sosire.

Vom avea 4 categorii la amatori
Amatori masculin – 35 ani
Amatori Masculin + 35 ani
Amatori Feminin  – 35 ani
Amatori Feminin  + 35 ani

Pentru a se putea respecta categoriile de varsta la amatori, trebuie sa fie un minim de  15 concurenti inscrisi la fiecare din categoriile de varsta, altfel categoriile se vor cumula. Vor ramane separat categoriile Masculin / Feminin indiferent de numarul concurentilor / concurentelor; Avansati Masculin Open; Avansati Feminin Open; Elite. Inscrierile au inceput, iar pana in data de 18 mai se pot face on line,” a declarat Cristian Silaghi, organizatorul competitiei, pentru La pas prin Brasov.

Pentru mai multe informatii va invitam sa urmariti pagina:http://www.cristianecosport.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.