2 decembrie 2023

Contact us

Cupa Mușchetarul: Norbert Cărămidaru (CSM Brașov) câştigă la sabie masculin U11

 Cupa Mușchetarul: Norbert Cărămidaru (CSM Brașov) câştigă la sabie masculin U11

Clubul de scrimă ACS Mușchetarul Brașovean, în colaborarea cu Primăria Orașului Râșnov și cu Federația Română de Scrimă, a organizat sâmbătă și duminică, 13-14 februarie 2016, a doua ediția a Cupei Mușchetarul la sabie pentru copii și cadeți, la feminin și masculin.

Concursul a debutat sâmbătă, 13 februarie, de la ora 9:00, când au avut loc primele trei probe: sabie masculin U11, sabie feminin U13 și sabie masculin U17. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii gimnaziale nr. 3 din Râşnov.

În cele trei probe au participat 63 de sportivi, iar câștigători au fost următorii: sabie masculin U11 – Norbert Cărămidaru (CSM Brașov), sabie feminin U13 – Ilinca Pantiș (CS Riposta), sabie masculin U17 – Matei Aniculoesei (CSA Steaua).

Micul om mare, sportivul braşovean practică scrima de 5 ani la clubul CSM Braşov şi este antrenat de Marius Gălăţanu şi Mircea Manciuc.

„Zâmbetul de pe chipul lui şi bucuria din suflet au fost posibile datorită pregătirii şi sfaturilor primite din partea antrenorilor,” a declarat Liliana Cărămidaru, mama tânărului sportiv.

Felicitări şi multă baftă Norbert Cărămidaru!

Imagine: profil facebook Muschetarul Brasovean şi imagine personală a sportivului braşovean Norbert Cărămidaru

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.