3 decembrie 2023

Contact us

Braşov Heroes, a 3-a ediţie pe 12 iunie 2016

 Braşov Heroes, a 3-a ediţie pe 12 iunie 2016

Brasov Heroes 2014

„Numarul 3 aduce noroc. Noi nu credem atât de mult în noroc cât credem în oameni activi care știu că norocul stă în puterea lor. Pe ei dorim să-i anunțăm că în 12 iunie va avea loc a treia ediție Brasov Heroes – eveniment la care invităm oamenii obișnuiți să-și arate calitățile de erou: generozitate, implicare și bucuria de a face parte dintr-o comunitate. Pentru acești oameni căutăm 10 cauze pe care să le susțină la a treia ediție Brasov Heroes.
Invităm organizațiile locale și grupurile de inițiativă să aplice la Brasov Heroes și să ne povestească despre proiectele pentru care vor să strângă fonduri la eveniment.
Căutăm proiecte care fac un bine și vorbesc de bine. Care înfrumuseţează oraşul, cartierul sau strada de lângă noi. Proiecte care mișcă oamenii și-i fac să lucreze împreună. Care scot cultura în stradă sau care o aduc mai aproape de oameni. Care vorbesc de toleranţă, compasiune sau acceptarea diferențelor celor de lângă noi. Proiecte care ne educă antreprenorial, non-formal sau care ne provoacă să trăim experiențe inedite. Care ne ajută să trăim sănătos. Care ne emoţionează şi ne fac să ajutăm.
Căutăm proiecte care au nevoie de un buget de maxim 7.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care să strângem împreună bani la Brasov Heroes,” precizeaza pe pagina de facebook organizatorii acestui eveniment.

Aplicațiile pot fi completate până pe 25 februarie aici.

Cele 10 cauze selectate vor fi anunțate pe 1 martie.

Te aşteptăm pe 12 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua să alergi într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație, să susții unul din proiectele înscrise.

2 Comments

 • Doresc sa ma inscriu pentru 12 iunie eu si copilul meu de 6 ani doar sa-mi oferiti mai multe detalii.
  Va multumesc,
  Ligia

  • Buna ziua. Va multumim pentru intrebare. Trebuie sa va prezentati in Zona de Agrement a Lacului Noua. Acolo puteti apela la jutorul voluntarilor. Exista un loc amenajat pentru inscrieri. In acest punct va intalniti cu cei care va vor ajuta sa va inscrieti sau/ si sa faceti o donatie.
   Cele mai bune informatii le obtineti de pe pagina evenimentului:(click pe nume)
   Brasov Heroes
   Aici puteti viziona proiectele inscrise

   Multa bafta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: