17 mai 2024

Contact us

Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry

 Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry

În perioada 26 – 29 noiembrie, la Brașov – Centrul de evenimente Lux Divina, Tehnic Media organizează cea de-a noua ediție DEMO METAL, unde, sub tematica „SMART INDUSTRY”, va fi abordat subiectul digitalizării fabricației.

Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry este un eveniment care prin mixul de oportunități – Expoziție, Forum, Întâlniri B2B – își propune să aducă cele mai noi echipamente și abordări ale integrării soluțiilor smart în fața managerilor și specialiștilor din industrie.

Conceptul SMART INDUSTRY va fi abordat pragmatic în Forumul „FABRICAȚIA INTELIGENTĂ – cerere și ofertă, față în față la DEMO METAL BRAȘOV 2018”, pe 26 noiembrie, și la „BOSCH INDUSTRY DAY”, pe 28 noiembrie.

Pe 26 noiembrie veți avea ocazia să vă întâlniți cu managerii unora dintre cele mai importante companii industriale din România și să cunoașteți viziunea și abordările implementării conceptelor Industry 4.0, IioT și Digital Twin în procesele de producție. Protagoniști vor fi: Sorin POTERAȘ, Director General Schaeffler Romania; Florin COMAN, Purchasing Manager Continental Powertrain; Horia TODORAN, General Manager Bosch Rexroth Sales, precum și reprezentanții unor companii lider în domeniul lor de activitate: Kpmg, Orange, Sap, Sas, Microsoft, Ifm, Mitutoyo, Plastics Bavaria, Top Metrology.

La BOSCH INDUSTRY DAY, pe 28 noiembrie, în calitate de partener global, echipa Bosch Rexroth va prezenta cele mai recente inovații dezvoltate de grup, cu scopul susținerii eforturilor constructorilor de mașini și instalații din întreaga lume cu ajutorul tehnologiei sale de vârf și al cunoștințelor de specialitate.

Participarea este GRATUITĂ, cu înregistrare prealabilă, în limita locurilor disponibile.

Pentru înregistrare și detalii despre agenda celor două zile, accesați www.demometal.ro .

Pe 27 noiembrie, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) va organiza Business Accelerator Industrie, o sesiune de întâlniri B2B la care participă peste 50 de companii.

Cu peste 60 de companii, mari branduri internaționale și importante companii locale, Demo Metal Brașov – Smart Industry se anunță a fi un eveniment remarcabil. Detalii despre companiile participante, despre noile echipamente și tehnologii prezentate, precum și despre ofertele speciale pregătite, găsiți pe site-ul www.demometal.ro.

Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry este sprijinit de: Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română (OPIAR), Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR), Clubul Economic German (DWK) și Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Program

Luni – Miercuri 10.00 – 18.00; Joi 09.00 – 15.00

VIA: www.demometal.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.