23 mai 2024

Contact us

Demo Metal Brașov 2019 – Smart Factory [Digital Transformation Hub]

 Demo Metal Brașov 2019 – Smart Factory [Digital Transformation Hub]

Pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina a avut loc deschiderea oficială a celei de a XI-a ediții DEMO METAL, unul dintre cele mai importante târguri internaționale, organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor.

La deschidere au participat: Prefectul Brasovului domnul  Marian Iulian RASALIU, domnul Onuț ILIESCU, Director General TEHNIC MEDIA,  domnul Adrian SANDU – Secretar General ACAROM, domnul Vlad TATU – Coordonatorul AHK Transylvania Office, domnul Bogár FERENC – Secretar I, Atașat Comercial în cadrul Ambasadei Ungariei la București, personalități din mediul de business, reprezentanți ai mediului academic, oficialități etc.

Tema principală a acestei ediții a DemoMetal este  SMART FACTORY [Digital Transformation Hub]. Aceasta este abordată atât în expoziție, la standurile companiilor și în standul special SMART FACTORY, cât și în Forumul TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0.

Demo Metal Brașov 2019 – Smart Factory este un eveniment care, prin mixul de oportunități – Expo, Forum &  Networking – își propune să aducă cele mai noi echipamente și abordări ale integrării soluțiilor smart în fața managerilor și specialiștilor din industrie.

„Industry 4.0 este doar aparent un concept futurist. Multe dintre soluțiile oferite de producătorii importanți la nivel global sunt funcționale la Demo Metal Smart Factory și pot fi testate în multe dintre standuri. A 4-a revoluție industrială este provocarea momentului, dar ea devine accesibilă cu ajutorul specialiștilor prezenți în standurile celor 68 de companii prezente. La astfel de evenimente cum este Demo Metal avem șansa să privim în viitorul afacerii și al profesiei noastre și să ne găsim partenerii cu care vom progresa.

Pe 5 noiembrie Forumul „Tranziția către Industry 4.0” oferă posibilitatea unor noi contacte de afaceri. În Forum, pe lângă furnizorii de echipamente, sunt prezenți și reprezentanți ai companiilor lider din industrie: Schaeffler, Stabilus, Preh, cei care au început deja transformarea digitală a fabricației și a modelelor de business.

Mulțumim companiilor participante în expoziție și celor din forum, care ne sunt alături la această ediție specială Demo Metal, cea de a 5-a la Brașov, și abia așteptăm să ne întâmpinăm împreună vizitatorii,” a declarat Onuț Iliescu, Director General TEHNIC MEDIA, organizatorul evenimentului, citat de La pas prin Brasov.

Cu peste 68 de companii, mari branduri internaționale, dar și companii locale, care acoperă întreaga gama de echipamente și tehnologii dedicată industriei de prelucrare a metalului, Demo Metal Brașov – Smart Factory se anunță a fi din nou un eveniment remarcabil. Detalii despre companiile participante, despre noile echipamente și tehnologii prezentate, precum și despre ofertele speciale pregătite, găsiți pe site-ul www.demometal.ro.

Tot în cadrul Demo Metal, pe 5 noiembrie, a avut loc Forumul TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0, în care unii dintre cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România au împărtășit participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor productive locale sau la nivel global.

Prin mixul de oportunități pe care le oferă, Expo, Forum & NetworkingDemo Metal este locul special creat pentru întâlnirea furnizorilor și a utilizatorilor de tehnologie.

Video: YouTube

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.