5 decembrie 2023

Contact us

„Dizabilitatea dincolo de aparențe”

 „Dizabilitatea dincolo de aparențe”

Marți, 04.12.2018, începând cu ora 16,00 la Sala Patria Direcția de Asistență Socială Brașov vă invită, cu mic cu mare, la evenimentul „Dizabilitatea dincolo de aparențe”, pentru a marca Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, sărbătorită în întreaga lume la începutul lunii decembrie.

Evenimentul „Dizabilitatea dincolo de aparențe” face parte din Planul anual de acțiune privind serviciile sociale la nivelul municipiului Brașov, aprobat prin HCL nr. 93/2018 și se află la cea de-a opta ediție.

,,Direcția de Asistență Socială Brașov împreună cu Primăria Municipiului Brașov, organizații neguvernamentale și unități de învățământ din Municipiul Brașov și-au dat mâna în organizarea acestui eveniment cu scopul de a promova talentul, curajul și perseverența persoanelor cu dizabilități care își manifestă astfel dorința arzătoare de a avea șanse egale pentru integrarea socială și de a fi recunoscuți ca o resursă activă în comunitate.

Acest eveniment își dorește să schimbe percepția oamenilor privind problematica persoanelor cu dizabilități și să câștige, în acest fel, respectul și aprecierea cetățenilor față de această categorie de persoane.

Vă așteptăm să vă bucurați sufletele cu un spectacol de grație, talent și sensibilitate susținut de persoanele cu dizabilități împreună cu artiști, copii, dansatori amatori și profesioniști, precum și cu o expoziție ce conține produse hand made realizate cu măiestrie și îndemânare de persoane cu dizabilități, aducând astfel plus valoare la promovarea artei meșteșugărești lăsată nouă ca moștenire din străbuni.

Intrarea este liberă și vă așteptăm în număr cât mai mare să încununăm cu aplauze acest regal de abilități ale unor copii și tineri speciali, ” se precizeaza in comunicatul de presa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.