23 iunie 2024

Contact us

Două Diplome de Excelență și Premiul Creativității pentru Compania Doripesco Brașov

 Două Diplome de Excelență și Premiul Creativității pentru Compania Doripesco Brașov

Compania Doripesco este lider incontestabil pe piața brașoveană. Meritele sale au fost recunoscute și la Gala Premiilor Excelenței în Afaceri, organizată joi, 25 mai 2017, de Camera de Comerț și Industrie Brașov. Doripesco S.A.a primit Diploma de Excelență și Premiul Creativității pentru recunoașterea produselor românești la nivel european, iar Doripesco Prod SRL a obținut Diplomă de Excelență pentru rezultatele remarcabile obținute în ultimii nouă ani în topul național al firmelor.

Potrivit directorului de dezvoltare, Ruxandra Coc, cele două firme au cumulat în 2016 o cifra de afaceri de peste 36 de mii de lei, iar numărul total al clienților în rețele de supermarketuri și magazine proprii depășește cinci milioane.

O preocupare permanentă a companiei este instruirea și calificarea celor peste 200 de angajați din cele două firme. Continuarea programelor de cercetare și dezvoltare de noi produse,accesarea fondurilor europene FEP pentru investiții, cu scopul de a crește eficiența, inclusiv pe cea energetică, sunt obiective importante ale companiei.

Participarea la conferințe, expoziții, târguri naționale și internaționale reprezintă o constantă a strategiei de dezvoltare Doripesco.

Compania Doripesco a obținut anul acesta cel mai înalt standard de calitate europeană, certificare IGP (Indicație Geografică Protejată) pentru Novacul afumat din Țara Bârsei. România mai are doar două produse alimentare care au primit acest titlu european. Produsele Doripesco din pește sunt apreciate atât în țară, cât și în Franța, Italia sau Germania.

VIA: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.