5 decembrie 2023

Contact us

Dublă lansare la Brașov

 Dublă lansare la Brașov

Conf. univ. dr. Otilia Todor, totodată fondatorul „Centrului tău de dezvoltare personală” și președintele „Asociației Feuerstein Deschide-ți inima”, vă invită la o dublă lansare, respectiv a Centrului Internațional de Formare Feuerstein România și a revistei „Jurnal de învățare mediată”, eveniment organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov, care se va desfășura la Brașov, miercuri, 30 octombrie 2019, la Hotel Aro, sala Europa, ora 15.00.

Acum, în România, Metoda Feuerstein este susținută și utilizată de un număr semnificativ de specialiști care activează în multe orașe ale țării și care au realizat cercetări semnificative privind utilitatea Metodei Feuerstein în dezvoltarea umană. Conceptele care stau la baza Metodei și instrumentele de intervenție au fost demonstrate și create de profesorul de origine română Reuven Feuerstein, originar din Botoșani, stabilit ulterior în Isralel, unde a fondat Institutul care îi poartă numele”, a subliniat conf. univ. dr. Otilia Todor, promotorul Metodei Feuerstein în România, citata de La pas prin Brasov.

Profesorul Feuerstein, este o personalitate marcantă a psihologiei și pedagogiei mondiale fiind premiat de multe universități din întreaga lume pentru valoroasele sale cercetări, studii și pentru instrumentele de evaluare si intervenție congnitivă pe care le-a creat. Instrumentele profesorului Feuerstein sunt utilizate de mai bine de șapte decenii în peste patruzeci de state ale lumii reabilitând zeci de mii de copii și persoane aflate in situații dificile.

La eveniment, la care și-au confirmat prezența aproape 100 de persoane, vor participa nume importante în sistemul educațional național și personalități marcante în psihologie la nivel mondial, precum conf. univ. dr Ioana Manolache, prof. Maricica Haimovici – senior trainer la „Institutul Feuerstein” Israel, psiholog dr. Nistor Becia din Marea Britanie, prof. Florian Colceag, cărora li se vor alătura reprezentanți ai IȘJ Brașov, printre care inspector geneneral adjunct prof. Ion Negrilă.

De asemenea, au trimis mesaje video de susținere a proiectului chiar președintele Institutului Feuerstein Israel, Rafi Feuerstein, cel care duce mai departe demersurile tatălui său, profesorul Reuven Feuerstein, și directorul Departamentului internațional de formare al Institutului Feuerstein, universitar și doctor în psihologie, prof. Alex Kozulin.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.