Echipa de junioare 2 Corona Brașov a câștigat Făgăraș Handbal Cup

Corona Brașov a câștigat competiția destinată junioarelor 2 din cadrul Turneului Făgăraș Handbal Cup!

Echipa antrenată de Mihaela Adam și Vasile Curițeanu și-a reafirmat valoarea și a învins în toate meciurile disputate în cadrul turneului internațional, jucând cu pasiune și bucurându-se de fiecare moment!

Partidele amicale s-au încheiat cu următoarele scoruri:

  • Corona – Vasas B Budapesta 33 – 24
  • Corona – LPS Brăila 40 – 26
  • Semifinala: Corona – Sepsi Sf. Gheorghe 32 – 23
  • Finala: Corona – Vasas A Budapesta 34 – 26

Corona a dominat și la categoria titlurilor individuale. Astfel, Ana Totoescu a fost desemnată cel mai bun portar al turneului, Bianca Brașoveanu – cel mai bun pivot, Daria Aldea – cea mai bună extremă dreapta, iar Ana Maria Șerban – cel mai bun inter stânga și cel mai bun jucător (MVP) al turneului!

Vă reamintim că echipa Corona Brașov J2 este alcătuită din sportivele care au câștigat titlurile de campioane naționale J3 în sezonul 2021-2022 și, în sezonul anterior, au fost vicecampioane naționale.

Felicitări pentru reușită și le dorim mult succes în noul an competițional!

Făgăraș Handbal Cup este un turneu internațional de handbal destinat categoriilor de vârstă J1, J2, J3 și J4, organizat de ACS Maro Făgăraș.

Competiția junioarelor 1 nu a mai avut loc din cauza faptului că mai multe formații s-au retras în ultimul moment. Cu toate acestea, junioarele 1 ale Coronei au disputat câteva meciuri de pregătire, un prilej bun de a-și verifica forma sportivă.

Junioarele 3 și Junioarele 4 vor intra astăzi în competiția de la Făgăraș. Junioarele 3 se află în grupa A alături de CS Novaci, OK Sport Onești și AHCS Citu Timișoara, iar junioarele 4 vor juca în grupa B cu Szeke Odorheiu Secuiesc, AHCS Citu Timișoara și CSS Dinamo Brașov.

Mult succes! Hai Brașovul, hai Corona!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.