13 iunie 2024

Contact us

Everything HR – conferința de HR pe care nu ai cum să o ratezi!

 Everything HR – conferința de HR pe care nu ai cum să o ratezi!

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la una dintre cele mai așteptate conferințe din domeniul resurselor umane – Everything HR by Great People Inside, eveniment ce va avea loc pe 29-30 Mai 2024 la Hotel Qosmo, Brașov.

Conferința Internațională Everything HR este o oportunitate deosebită pentru a explora cele mai recente tendințe, provocări și inovații din domeniul resurselor umane. Vor veni în fața voastră renumiți speakeri din domeniu, experți în HR și lideri de gândire, atât pe plan național, cât și internațional, care să împărtășească idei și să deschidă dialoguri despre direcțiile viitoare ale managementului resurselor umane.

Pe lângă prezentările captivante, conferința va oferi și oportunități excelente de networking, unde vă veți putea conecta și interacționa cu specialiști de HR, manageri, specialiști din vânzări și marketing, directori, antreprenori și traineri. Participarea dumneavoastră va adăuga valoare evenimentului și va contribui la crearea unei experiențe de neuitat pentru toți participanții.

Temele principale ale evenimentului vor fi:

  • CONȘTIINȚĂ UMANĂ:  Profesorul Anil Seth, expert în neuroștiințe cognitive, va oferi o perspectivă fascinantă asupra conștiinței umane și a modului în care acest lucru poate influența mediul de lucru.
  • LEADERSHIP ORCHESTRAL:  Itay Talgam, cunoscut dirijor simfonic și consultant în afaceri, va aduce o abordare inovatoare asupra conceptului de leadership și modul în care acesta poate fi aplicat într-un mediu organizațional.
  • NEUROȘTIINȚE APLICATE și INTERACȚIUNE INTERCULTURALĂ: Enrico Banchi, speaker internațional de referință, va împărtăși secretele unei comunicări eficiente și a prezentărilor memorabile.
  • IMPACT, INOVAȚIE ȘI TRANSFORMARE CULTURALĂ: Perry Timms, fondator și CEO PTHR, va explora modurile în care inovația poate transforma cultura organizațională și poate stimula excelența.
  • TEHNOLOGIE ȘI STRATEGII EFICIENTE DE AFACERI: Tracie Sponenberg, director de resurse umane la The Granite Group, va dezvălui strategii eficiente pentru gestionarea resurselor umane și pentru crearea unui mediu de lucru productiv și motivant.
  • AI și CONDUCERE TEHNOLOGICĂ:  Onyi Anyado, speaker global de leadership și trainer corporate, va oferi perspective inspiraționale și strategii practice pentru dezvoltarea leadershipului și stimularea inovației în organizații.
  • BRANDING: Flaviu Cicirean, antreprenor și expert în branding, va dezvălui secretele construirii unui brand puternic și impactul emoțional al acestuia în relația cu publicul.
  • ANTREPRENORIAT și LEADERSHIP FEMININ:  Zarja Cibej, CEO și fondator al My Tamarin, va împărtăși povestea sa inspirațională despre antreprenoriat și va discuta despre rolul leadershipului feminin în lumea afacerilor.
  • LEADERSHIP: Pedro Pinto, director de operațiuni la Corpo Santo Hotel, va prezenta strategii și tactici pentru obținerea excelenței operaționale în industria ospitalității.
  • BUSINESS COACH: Rick Yvanovich, CEO și fondator al TRG International, va explora impactul tehnologiei și inovației asupra mediului de afaceri și va oferi perspective asupra viitorului muncii.

Ne vedem la conferință!

La pas prin Brașov este partener media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.