Excelența Sa Ambasadorul Austriei la București, în vizită oficială la Brașov

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, a avut in 02 iulie a.c., ca oaspete, pe Excelența Sa Ambasadorul Austriei la București, Isabel Rauscher, aflată pentru prima oară la Brașov într-o vizită oficială.

În timpul discuțiilor protocolare, după schimbarea de amabilități și trecerea în revistă a atracțiilor turistice din cele două țări, România și Austria, au fost atinse subiecte despre situația actuală a județului Brașov din punct de vedere turistic, economic, politic, social.

Astfel, ambasadorul Isabel Rauscher a fost foarte interesată de stadiul lucrărilor la cele mai importante obiective ale Brașovului, respectiv Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, autostrada Brașov – Pitești și Spitalul Clinic Regional Brașov, fiind impresionată, după cum a declarat, de ritmul alert în care s-a dezvoltat zona noastră.

„Am fost în Brașov în repetate rânduri, în vizite private, fiind o localitate aproape de București, dar este pentru prima oară când mă aflu aici într-o vizită oficială. Am găsit oameni minunați, ospitalieri și sunt impresionată de modul în care s-a dezvoltat Brașovul. De câte ori vin la Brașov văd noi schimbări în bine. Este o mare plăcere să mă aflu aici de fiecare dată”, a subliniat E.S. Isabel Rauscher la finalul întâlnirii.

Prefectul Marian Rasaliu a declarat la rândul său: „Am avut onoarea să primim în vizită pe E.S. ambasadorul Austriei la București. I-am prezentat proiectele de dezvoltare ale județului Brașov, unde suntem și unde vrem să ajungem din acest punct de vedere.

Am discutat despre necesitatea celor trei investiții prioritare de care județul are nevoie – aeroport. autostradă, spital regional, precum și despre oportunitățile în turism, invitându-i pe cetățenii austrieci să ne viziteze pe tot parcursul anului.

Austria este preferată de brașoveni mai mult iarna. Noi îi așteptăm pe austrieci la noi atât iarna, cât și vara, pentru că aici avem 365 de zile potrivite pentru turism în Brașov. Excelența Sa a recunoscut că i-a plăcut foarte mult ceea ce a găsit aici, considerând oportune toate investițiile care sunt deja în derulare la Brașov”.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.