3 decembrie 2023

Contact us

Festivalul concurs Voices of Vibe

 Festivalul concurs Voices of Vibe

„Toate vocile României se întâlnesc la Brașov, și nu oriunde, ci în cadrul festivalului concurs Voices of Vibe”!!! acesta este sloganul artiștilor ascociației Vibe Production, cu care îi întâmpinăm pe cei 120 de concurenți ce se vor duela chiar de la prima ediție a festivalul nostru. Peste 220 de interesați și-au exprimat dorința de a ne bucura cu prezența la Brașov, trierile fiind extrem de drastice. Cei 120 de concurenți care au trecut preselecțiile vor veni din toate colțurile țării, din localități precum Galați, Oradea, București, Bacău, Pitești, Brașov, Buzău, Zalău, Piatra Neamț, Giurgiu, Slobozia, Cluj, Baia Mare și multe altele, împărțiți pe 8 grupe de vârstă de la 4 ani la 16+ (până în 26 de ani).

Nume extrem de notorii în comisia de jurizare: președintele juriului va fi compozitorul Mihai Alexandru, alături de el vor fi prezenți în comisie și binecunoscutele interprete Luminița Anghel și Nico, marea feblețe a adolescenților- interpreta Bibi, și nu în ultimul rând, producătorul de la HaHaHa Production Vlad Popescu.

Dezideratul asociației culturale „Vibe Production” din Brașov este acela de a păstra în cadrul acestui festival o concurență cât mai strânsă, iar noi, în calitatea noastră de organizatori, cu o vastă experiență de oameni de scenă, dorim ca fiecare concurent în parte să fie  în măsura aprecierii justei sale prestații de moment și în capacitatea ghidării estimării evoluției sau involuției în decursul anilor de pregătire scenică.

Tocmai din această cauză acordăm un singur trofeu al festivalului, un singur trofeu de grupă, un singur loc 1, 2, 3 și doar două mențiuni pe grupa de vârstă, rupând stereotipiile. Și iată că funcționează, peste 220 de doritori ni s-au îmbulzit cu înscrierile încă de la prima ediție.

Un lucru rar întâlnit pe la festivalurile din țară este și acela că organizatorii vor fi generoși cu câștigătorii festivalului, marele trofeu va fi răsplătit cu suma de 3000 de lei, trofeele de grupă cu 500, iar cei care se vor clasa pe locul 1 li se vor înapoia taxele de participare.

Concursul se va desfășura la sala Patria a Filarmonicii Brașov, o incintă cu o acustică formidabilă. Sonorizarea va fi garantată de cea mai elocventă firmă de sunet din Pitești.

Festivalul se va bucura și de streeming, filmările fiind difuzate instant pe întreaga planetă în rezoluție HD. Încercăm să milităm și pentru o scenografie adecvată, menită să augmenteze credibilitatea evenimentului Voices of VIBE.

Pentru prima dată conceperea unui astfel de festival este alcătuită numai din artiști, care văd altcumva demersurile luării drumului anevoios și deosebit de frumos al pregătirii pentru viața de artist, aceștia fiind oameni de scenă ai Operei Brașov: artistul liric Bogdan Mirică, artistul liric Mugurel Oancea și balerinul Adrian Scriminț.

Sponsorii principali ai festivalului sunt Selgros, Q Events , Silver Mountain, Merpano, Bulevard Event Center Fagaraș, alături de partenerii noștri Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Brașov,  cât si partenerul media exclusiv Radio Romania Brasov.

Bogdan Mirică – Organizator festival Voice of Vibe

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.