27 februarie 2024

Contact us

expoDESIGNwood ediția a XVI-a 2017

 expoDESIGNwood ediția a XVI-a 2017

Brașov, capitala Industriei Lemnului. Mâine, de la ora 11.00, sunteți așteptați la deschiderea oficială a ediției aXVI-a a celui mai mare târg internațional din industria lemnului, expoDESIGNwood 2017, care va avea loc în perioada 30 Martie-1 Aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina Brașov.

La deschiderea festivă a Târgului Internațional expoDESIGNwood, programată în 30 Martie, vor  participa: președintele Asociației Forestierilor din România, Nicolae Țucunel, președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România, Aurica Serenyi, rectorul Universității Transilvania, Vasile Abrudan și președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Silviu Costea, potrivit comunicatului remis La pas prin Brasov.

92 de firme din industria lemnului, care activează în sectorul de mobilă, prelucrarea lemnului, energie și exploatare forestieră,își vor monta standurile pe 4100 de metri pătrați și vor prezenta 180 de mărci internaționale. Brașovul va deveni astfel capitala Idustriei Lemnului timp de trei zile.

Cum arată și cât costă casa visurilor în 2017?

La această întrebare vor răspunde jucătorii din industria de mobilă și producătorii de case din lemn din țară și din străinătate. Producătorii vor asambla casele la fața locului, iar prin intermediul unor softuri de ultimă generație vor fi proiectate piese de mobilier, cu ajutorul cărora vom afla ce forme și ce culori se poartă, care sunt tendințele privind amenajările interioare și avantajele caselor din lemn.

La târgvor fi aduse șicele mai noi utilaje, toate din import, care vor ușura munca celor care activează în domeniu din țara noastră. Dintre acestea amintim: tehnologii pentru prelucrarea secundară a lemnului, mașini pentru producerea de mobilă,  diferite scule de mână și soluții de finisare, softuri și consumabile pentru domeniul industriei lemnului.Nu vor lipsi nici utilajele de prelucrare primară, precum nici cele forestiere. Este vorba despre utilaje de pădure, tractoare, trolii,instalații de uscare, ridicare, măsurare, CNC-uri, gatere, cazane, tehnologii de lemn de foc și circulare. În plus, vizitatorii vor avea parte și de demonstrații live pe CNC-uri de ultimă generație.

În premieră, în acest an la expoDESIGNwood, vizitatorii vor trebui să se înregistreze pe o platformă on-line, pe site-ul www.expowood.ro. În acest fel, vor fi înscriși automat în tombola cu premii pusă la dispoziție de către organizatori. Accesul se poate face și la fața locului, dar cei care s-au înregistrat anterior on-line vor avea șanse duble la premii.

Imagine: expowood.ro

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.