13 iunie 2024

Contact us

Expoziția Un-hidden Bucharest demarează în luna Octombrie

 Expoziția Un-hidden Bucharest demarează în luna Octombrie

Începând cu 20 Octombrie, sunteți invitați să descoperiți expoziția Un-hidden Bucharest care prezintă o serie de lucrări originale realizate de artiști locali alături de concluziile proiectului creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul programului București Acasă 2023.

Expoziție de artă urbană

Data: 20 Octombrie – 10 Noiembrie 2023

Loc: Lente (strada Dionisie Lupu 78)

Expoziția prezintă produsele și rezultatele programului cultural Un-hidden Bucharest în 10 panouri amplasate în spațiul public de la Lente, alături de lucrări originale create de artiști apreciați.

Vernisaj: performance multidisciplinar (live stream)

20 Octombrie 2023, orele 19:00 – 21:00

Un performance multidisciplinar, creat în cadrul vernisajului expoziției și transmis în direct online, pe paginile facebook un-hidden și feeder.ro, prezintă de-a lungul a două ore etapele realizării unei picturi, și un traseu prin muzica electronică contemporană.

Proiectul Un-hidden Bucharest constă în 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, 1 intervenție artistică multidisciplinară, 1 live stream performance și 1 expoziție. Produsele culturale ale proiectului investighează rolul artei în viața de zi cu zi și capacitatea acesteia de a crea sentimente de apartenență culturală, stimulând în același timp imaginația privitorilor și contribuind la regenerarea urbană. Aflați mai multe aici.

Un-hidden Bucharest este un proiect cultural creat de Save or Cancel și distribuit de feeder.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro. Pentru informații despre Primăria Municipiului București, puteți accesa www.pmb.ro.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiLenteRomexpo, Posca

Parteneri media: BookHubIglooIQadsLa pas prin BrașovLitera 9, Munteanu, Propagarta, Revista Atelierul, Revista GolanThe InstituteZeppelin.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.