14 iulie 2024

Contact us

feeder.ro awards – apel deschis pentru compoziții de muzică electronică

 feeder.ro awards – apel deschis pentru compoziții de muzică electronică

Participă cu cele mai bune compoziții de muzică electronică în cadrul noului apelului deschis feeder.ro awards!

Apelul feeder.ro awards este public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante compoziții de muzică electronică, lansate în perioada 2018 – 2023.

Calendar apel deschis

30 Iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis;

30 Iulie 25 August 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului;

26 28 August 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public;

29 August 13 Septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului;

14 Septembrie 2023 – publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii;

15 Septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care prezintă compozițiile premiate.

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului.

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 195 de muzicieni români și internaționali, a căror activitate recentă va fi evaluată de un juriu format din 3 muzicieni, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 muzicieni vor fi premiați pentru activitatea lor recentă. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 Septembrie 2023.

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.

Sursa și imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.