21 septembrie 2023

Contact us

Femina VIP 2018, un omagiu adus Reginei Maria!

 Femina VIP 2018, un omagiu adus Reginei Maria!

AFAFCI (Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi din Brașov) vă invită la Gala Femina VIP Brașov, ed. a VI-a, care se va desfășura duminică, 16 septembrie 2018, ora 18.00, la Aula Universității Brașov. Astfel, proiectul lansat în 25 aprilie 2018 se încheie odată cu decernarea Trofeului „Femina VIP 2018”, însă apreciate vor fi toate cele 39 de aspirante la acest titlu acordat de AFAFCI Brașov.

Juriul care va lua o decizie în urma nominalizărilor este format din reprezentanți de seamă ai comunității brașovene:

          Daniel Nazare – managerul Bibliotecii Județene Brașov,

          dr. Codruța Nemet – Colegiul Medicilor Brașov,

          Flori Zubașcu Andreica – inspector școlar,

          Dana Lupșa – președinta Happy Moms,

     Luiza Simone Paloș – șef departament Relații cu Mediul de Afaceri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov

Trofeul Femina VIP va fi înmânat de primarul municipiului Brașov, George Scripcaru. 

Organizată în anul Centenarului Marii Uniri, ediția a VI-a a proiectului Femina VIP este un omagiu adus Reginei Maria, o personalitate feminină marcantă pentru istoria modernă a României, model bine definit pentru generațiile care i-au urmat.

Dar fiecare diplomă acordată participantelor la acest proiect, indiferent că sunt în domeniul economic-business, sănătate, educație, cultură sau ONG, va fi și o recunoaștere a valorii femeilor cu realizări deosebite din istoria Brașovului care și-au pus amprenta asupra societății românești prin realizările lor valoroase de-a lungul timpului. Putem spune că în cadrul Femina VIP promovăm femei deosebite care, prin activitatea lor, ajută la dezvoltarea societății românești, a declarat managerul de proiect, Lămîița Stamate.

Evenimentul „Femina VIP” este un prilej de recunoaștere a valorilor feminine din comunitatea brașoveană, a doamnelor care prin activitatea lor profesională au contribuit la creșterea mediului de afaceri, la dezvoltarea actului de cultură, la întărirea și ridicarea nivelului învățământului, la implicarea socială constantă, în Brașov, femei care pot constitui un exemplu și un model de urmat.

Proiectul Femina Vip lansat de AFAFCI în 2001 s-a dovedit a fi unul special atât prin calitatea doamnelor care au participat, cât și prin energia și emulația care s-a creat și transmis la întâlnirile organizate. Atâta energie poate muta munții din loc! Astfel, s-a simțit nevoia unei schimbări în organizare.

Ediția a VI-a nu a mai putut fi privită ca un concurs, așa cum au fost structurate edițiile anterioare, ci este un prilej de comunicare, cunoaștere și recunoaștere a activităților profesionale, de implicare socială și civică a acestor doamne valoroase prin competențele lor, prin ideile lor, prin activitatea lor, prin ele însele. Iată de ce Femina VIP 2018 îndeamnă: Visează, Îndrăznește, Performează!”, a declarat președinta AFAFCI, Carmen Mezei.

Gala Femina VIP va avea parte și de momente artistice susținute de Andreea Sicoe, elevă în clasa a XII-a, la C.N. Andrei Șaguna, Ioana Rucsanda, studentă la Universitatea Transilvania, Ligia Stan, artista Teatrului Sică Alexandrescu și Corul UNISON STARS Brașov.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.