„Fericirea miroase a tine”, eveniment caritabil online – cântă Walter și Anca Dionisie

Muzica ne tine aproape chiar daca distanta si timpul par sa inalte munti, virusii par sa ne condamne la departare si destinul isi face de cap cu noi… EVENIMENT CARITABIL PENTRU FAMILIA DAN SI LENUS CONSTANTINESCU #casaarsa

„Fericirea miroase a tine” este un cantec atat de frumos, incat daca il asculti de 100 de ori, de 101 ori emotia iti va umezi privirea. Fericirea miroase a tine este un cantec scris de Dan Constantinescu, omul, artistul si prietenul nostru.
Si al multora dintre voi.

Dan si Lenus Constantinescu AU MARE NEVOIE DE AJUTOR dragi prieteni!

Fiindca un INCENDIU NIMICITOR LE-A ARS CASA, STUDIOUL cu toate instrumentele si aparatura agonisite prin munca sanatoasa de- o viata de om.
Iar vremurile sunt vitrege artistilor.

Noi credem ca putin cu putin am putea pune de un ACOPERIS pentru iarna ce -i lunga si grea in munti. Pentru cele necesare refacerii minime a celor arse si atat de necesare castigarii traiului unui artist. De aceea noi, Walter si Anca, vom canta in acest EVENIMENT LIVE. Ca sa ne adunam cat mai multi si sa facem bine din putinul nostru. Pic cu pic.

Marti la 7 seara (nr: 01 septembrie 2020) pe pagina mea- Anca Dionisie-https://www.facebook.com/ancutaoprescu, va asteptam SA FACEM BINE!

FERICIREA MIROASE A TINE! FERICIREA MIROASE A VOI, DRAGI PRIETENI! ♥
BANCA TRANSILVANIA
Constantinescu Lenus
Cont IBAN EUR : RO97 BTRL EURC RT03 5914 6301
Cont IBAN RON: RO50 BTRL RONC RT03 5914 6301
CNP: 2721125451510

Text preluat de pe pagina evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.