22 septembrie 2023

Contact us

FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

 FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

BITSoftware, companie românească cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, lansează FieldBook AgriApps, soluție pentru managementul performant al fermelor agricole de orice dimensiune.

Agricultura de precizie presupune utilizarea tehnologiei pentru eficientizarea activităților în agricultură, informarea permanentă a fermierului asupra culturii și obținerea unor informații clare asupra producției agricole.

Fermierii au acum la dispoziție soluția FieldBook AgriApps, care gestionează toate activităţile fermei: planificarea, execuţia și urmărirea lucrărilor agricole pe multi-culturi și multi-ferme, inspecţii și observații, alerte tratamente, gestiunea personalului și a utilajelor, urmărirea costurilor pe parcelă și cultură, managementul vizual GIS, integrarea IoT.

Soluția permite utilizatorilor să introducă activitățile și lucrările agricole zilnice direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă și să aibă acces la informațiile despre culturile administrate în timp real.

FieldBook AgriApps (FBAA) este un proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate (2014-2020). Codul SMIS al proiectului: 115887.

Mai multe detalii despre soluția FieldBook AgriApps găsiți pe site-ul https://www.fieldbookapps.com/.

Evenimentul de lansare va avea loc în data de 28 iunie 2019, în Poiana Brașov, la Hotel Alpin. Înscrierile se pot face accesând pagina https://www.fieldbookapps.com/inregistrare-eveniment.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.