Filarmonica Brașov dă startul celei de-a 144-a stagiuni

Joi începe o nouă stagiune de concerte organizate de Filarmonica Brașov.

După o stagiune estivală încărcată cu zeci de evenimente muzicale, majoritatea ținute în aer liber în diferite zone din oraș, Filarmonica Brașov se întoarce în Sala Patria pentru o nouă stagiune.

Cea de-a 144-a stagiune va începe joi, 23 septembrie la ora 19 cu un concert simfonic extraordinar al orchestrei Filarmonicii Brașov, care va fi dirijată de maestrul Horia Andreescu. Solistul serii va fi violonistul Gabriel Croitoru. În program vor fi concertul pentru vioară și orchestră în Re major, op. 77 de Johannes Brahms și Simfonia fantastică op. 14 de Hector Berlioz.

Ioan-Dragoș Dimitriu, managerul Filarmonicii Brașov a spus cu privire la noua stagiune: “Mă bucură foarte mult faptul că Filarmonica Brașov va începe o nouă stagiune alături și pentru publicul brașovean. Vara aceasta am organizat aproape 40 de evenimente în diferite locuri din Brașov și din împrejurimi, în cadrul cărora am prezentat diverse stiluri muzicale, de la muzică baroc sau simfonică la jazz și muzică ușoară, iar acum suntem gata să primim din nou publicul brașovean la Sala Patria începând cu un concert deosebit în care dirijorul brașovean Horia Andreescu va urca pe scenă alături de violonistul Gabriel Croitoru.”

Pentru această stagiune, Filarmonica Brașov a pregătit publicului o serie de concerte și recitaluri noi și va aduce la Brașov mulți artiști renumiți din România și din străinătate. Mai mult, după ce în stagiunea trecută, filarmonica a oferit o serie de concerte care s-au transmis live online și care au fost urmărite atât de publicul din Brașov cât și din alte orașe sau chiar alte țări, aceasta a pregătit câteva noi surprize pentru melomanii din sfera digitală.

Concertul de joi, la fel ca toate evenimentele Filarmonicii Brașov, se va desfășura în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.

Biletele pentru concertul de deschidere al stagiunii 2021-22 se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov (program: luni și miercuri de la 12 la 15, marți și joi de la 16 la 18, respectiv 19 în zilele cu concerte) sau online pe bilet.ro.

Suras si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.