Filarmonica Brașov reia concertele in aer liber

Suntem bucuroși să anunțăm că Filarmonica Brașov, asemeni altor instituții de profil din țară, își reia activitatea concertistică. Artiștii instrumentiști au reluat repetițiile începând cu data de 2 iunie, pregătind astfel surprize pentru iubitorii muzicii. Suntem siguri că abia așteptați acest moment. Prin urmare, concertele vor avea loc chiar de săptămâna viitoare, repetițiile fiind deja începute din 2 iunie.

Evenimentele vor avea loc în aer liber, respectând normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă, piața Sf. Ioan devenind locația acestor manifestări în următoarea perioadă.

Concertele și recitalurile cu formațiile camerale vor fi gratuite și vor cuprinde programe muzicale de largă popularitate.  Accesul se va face în ordinea primului venit, primul servit, respectând numărul de persoane ce pot participa la un eveniment în aer liber în condițiile actuale.

Va fi o bucurie și o plăcere să fim din nou alături de publicul nostru brașovean. Manifestarea artistului este acolo, iar emoția va anima cu siguranță atmosfera serilor de concerte.

Concertele sunt organizate și susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Imagine remisa de Filarmonica Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.