14 iulie 2024

Contact us

Gala Excelenței în Afaceri 2022

 Gala Excelenței în Afaceri 2022

„Premiem leadership-ul autentic în comunitatea brașoveană de business!” este deviza sub care se desfășoară, în data de 7 iulie începând cu ora 18.00, cea de-a XVI-a ediție a GALEI EXCELENȚEI ÎN AFACERI BRAȘOV, eveniment devenit unul de tradiție pentru mediul de afaceri și comunitatea brașoveană.

Locația este una deosebită și promițătoare pentru dezvoltarea regională: Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, un proiect dezvoltat cu success în cadrul unui parteneriat public-privat. În ciuda provocărilor majore ale anului trecut, economia a făcut dovada adaptării la noile condiții socio economice, oamenii de afaceri găsind soluțiile necesare pentru a se integra în noua realitate.

Prin acest eveniment, devenit unul de tradiție pentru mediul de afaceri și comunitatea brașoveană, marcăm performanțele economice realizate de către firmele laureate, care merită recunoscute, promovate și premiate. Anul 2022 are o rezonanță specială – la 1 ianuarie s-au împlinit 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

În această perioadă, mediul de afaceri s-a schimbat fundamental, stimulând noi forme de creștere, promovând coeziunea și convergența și, astfel, a contribuit la consolidarea rezilienței comunității brașovene. În același timp, anul 2022 reprezintă un reper în efortul comun de combatere a pandemiei şi depășire a consecințelor acesteia.

Ne propunem, alături de membrii noștri, să valorificăm oportunitățile la care avem acces pentru antreprenorii brașoveni, prin accesarea fondurilor europene existente, în special cele din Planul Național de Redresare și Reziliență prin implicarea în diverse formate de cooperare și atragerea de noi investiții străine, corelate cu o viitoare strategie națională de creștere a exporturilor.

Pentru Camera de Comerț și Industrie Brașov este o reală mândrie să putem aduce în atenția mediului de afaceri local și național performanțele de excepție ale firmelor brașovene laureate.

Distribuția firmelor laureate pe domenii de activitate este următoarea :
Cercetare-dezvoltare și high-tech 72
Agricultură, silvicultură, pescuit 112
Comerț 605
Construcții 142
Industrie 546
Servicii 618
Turism 106

Formatul ediției din acest an va fi unul special care va oferi o nouă perspectivă de dezvoltare a mediului de afaceri și a regiunii, întrunind parteneri și invitați care definesc performanța în business.

Mulțumim partenerilor acestei ediții pentru susținere, respectiv :
– Set-up Event Partner: Belvedere Horeca
– Parteneri Principali: Global Hubb, Disz Tipo Group, Olympus Foods România, Lingemann
Beschaffungssysteme , Calsberg România
– Parteneri: Selgros România, Vodafone România, Eren Cons, M&M Express, Cosmopolit Development,
Maurer Imobiliare, Pyro Events Team, Coca Cola, Tess, Summer & Winter Wine
– Insurance Partner: Grupama Asigurari
– Trophy Partner: Mapason Prod

Această ediție specială este organizată cu sprijinul Consiliului Județean Brașov.

Vocea oamenilor de afaceri este deosebit de importantă, prin urmare vă invităm să fiți alături de noi și de partenerii noștri pe data de 7 iulie 2022 pentru a celebra împreună performanța.

Imagine: CCIBv

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.