Iniţiere în linogravură, cu Vladimir Ţăroi

Trăim intr-o eră a industrializării și a dezvoltării tehnologice în care programul zilnic ne este ocupat la limită și totuși ne dorim puțin timp și pentru noi, timp în care să ne simțim bine, să ne relaxăm deprinzând noi tehnici de exprimare artistică. Să încercăm împreună să ne bucurăm petrecând 8 ședințe a câte 2 ore, în care vă vom împărtăși detalii și vă vom exemplifica în diverse moduri tehnica LINOGRAVURII – gravură/ printare pe suport de linoleum.

Pe parcursul celor 8 ședințe vă veți iniția în 5 modalități diferite de imprimare, pe diverse suporturi, reușind să executați mai multe tipuri de obiecte – carte poștală, hârtie ambalaj, tapet, obiect textil (față de masă, eșarfă, tricou, sacoșă, etc.) și un obiect de artă, o linogravură înrămată.

Tehnica învățată vă va aduce noi satisfacții în momentul în care o veți practica la decorarea și personalizarea spațiului în care locuiți, a obiectelor și accesoriilor vestimentare care vă înconjoară sau a darurilor către cei dragi. Imaginați-vă că veți putea crea un colțișor al dumneavoastră în care pereții tapetați, obiectul de artă înrămat, fața de masă, perna decorativă, abajurul unei veioze și chiar veșmintele dumneavoastră vor avea aceleași motive decorative.

Atelierele sunt concepute pentru un număr de 12 participanți și vor începe din 31 ianuarie 2018, continuând în fiecare miercuri succesivă: 7, 14, 21,28 februarie si 7, 14, 21 si 28 martie.

Vârsta minima pentru participare: 14 ani
Preț: 500 lei/ persoană/ 8 sedinte/ 2h
Coffee break
INSCRIERI: prin mesaj privat pe pagina Casa Junilor sau prin mesaj cu titlul „Curs linogravura” la email casajunilor@gmail.com (nume compet si numar de telefon)

Vă așteptăm cu drag în atmosfera plăcută de la Casa Junilor!

Imagine preluata de pe pagina evenimentului

Un comentariu la “Iniţiere în linogravură, cu Vladimir Ţăroi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.