InnoEnergy PRIMER

În perioada 14 – 22 februarie, CATTIA din Brașov a găzduit InnoEnergy PRIMER – programul de pre-accelerare prin care se urmărește consolidarea ecosistemului de inovatori din zona de smart city, mobilitate, energie și nu numai. 15 echipe și-au prezentat în 22 februarie ideile de business, primind întrebări și feedback constructiv din partea juriului format din: George Scripcaru – Primăria Municipiului Brașov; Radu Crăciun – Repom; Cristi Irimia – Siemens; Macedon Moldovan – Universitatea Transilvania din Brașov; Ionuț Țața – Iceberg & InnoEnergy Hub Romania și Dragoș David – Agenția Metropolitană Brașov.

În urma PRIMER-ului, participanții, dar și inovatori care nu au parcurs programul, vor putea aplica până în 5 martie la PowerUp!, organizat de InnoEnergy Hub Romania, locul 1 trecând mai departe în competiția finală, unde pentru primele locuri sunt premii în valoare de 65.000 de euro.

PRIMER faciliteaza accesul în rețeaua InnoEnergy, iar cei care au parcurs programul vor putea aplica la programul de accelerare al InnoEnergy la care pot primi finanțări de până la 150.000 euro și vor putea primi sprijin pentru atragerea de investiții, acces la finanțări, dezvoltarea business-urilor și scalare la nivel global.
InnoEnergy Hub Romania este administrat de Iceberg, alături de partenerii săi, Green

Energy Cluster, Repom și Patres și reprezintă în România InnoEnergy – cel mai mare accelerator din lume focalizat pe energie, inclusiv pe teme precum smart city sau mobilitate, finanțat de Comisia Europeană, fiind o inițiativă a Insitutului European de Inovare și Tehnologie.

Credit foto: Kristo_Gothard Hunor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.