2 octombrie 2023

Contact us

Întâlnirea Comitetului Local pentru Situații de Urgență

 Întâlnirea Comitetului Local pentru Situații de Urgență

În această dimineață a avut loc întâlnirea Comitetului Local pentru Situații de Urgență, sub conducerea vicepriamrului Laszlo Barabas, având ca temă Măsurile necesare pentru prevenirea apariției și răspândirii virusului CoVid-19 (CoronaVirus).

Comitetul Local a stabilit următoarele: continuarea campaniei de dezinfecție în unitățile de învățământ; demararea unei campanii de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun; dezinfecția spațiilor din terminalele RAT și a autogarei internaționale de la Stadionul Municipal; demararea unei campanii de informare derulată de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Brașov, Crucea Roșie și RAT BV.

Acesta se va derula prin: lecții de igienă la unitățile de învățământ; distribuirea de fluturași informativi, în spațiile publice și la blocurile de locuințe, afișe informative postate în toate clădirile publice aparținând Municipalității, inclusiv în instituțiile de cultură, în zonele comerciale; clip informativ difuzat pe LCD-urile din mijloacele de transport în comun.

Precizare, toate aceste măsuri au un rol preventiv, în acest moment nu ne-a fost comunicat existența nici unui caz de îmbolnăvire cu acest virus.

Foto: Primaria Municipiului Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.