8 decembrie 2023

Contact us

Jurjak cântă marți la Sala Patria!

 Jurjak cântă marți la Sala Patria!

Celebrul cântăreț Jurjak, ale cărui piese au adunat milioane de vizualizări pe interent, va cânta într-un concert organizat de Filarmonica Brașov și Fundația Micu Bogdan, cu ocazia Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Fundația Micu Bogdan este o organizație non-guvernamentală și independentă din România care  se ocupă cu asistența și reintegrarea victimelor traficului de persoane. Misiunea organizației este aceea de a oferi servicii alternative de reintegrare pentru persoanele aflate în situații de risc, centrată mai ales pe VTF — abrevierea tehnică a victimelor traficului. În colaborare cu ANITP, ADPARE și OIM, Fundația Bogdan Micu asistă victime în regim de siguranță și confidențialitate. În completare, aceasta oferă și asistență psihologică, juridică, socială și profesională.

Ziua europeană împotriva traficului de persoane a fost instituită de Comisia Europeană în 2007 și este marcată în fiecare an la 18 octombrie. Scopul principal a fost acela de a sensibiliza opinia publică cu privire la traficul de persoane și de a spori schimbul de informații, cunoștințe și bune practici între diferiții actori care lucrează în acest domeniu.

Marți, 17 octombrie, pentru a atrage atenția asupra problemelor legate de traficul de persoane și de soluționarea acestora, la Filarmonica Brașov va avea loc un concert cu Jurjak, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică alternativă din Romania. Muzica sa are influențe blues, electro, rock și folk – reunite sub o amprentă stilistică proprie. Jurjak, pe numele său adevărat George Petroșel, a lansat mai multe albume și a fost nominalizat la premiile Gopo și în cadrul Galei Premiilor Radio România Cultural.

Concertul din 17 octombrie va începe la ora 19:30, iar biletele se găsesc la casieria Sălii Patria sau online pe bilet.ro.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.