15 iulie 2024

Contact us

Lăcanu Dan, ‘micul om mare’

 Lăcanu Dan, ‘micul om mare’

Lăcanu Dan face parte din generația tinerilor care nu au satisfăcut stagiul militar obligatoriu, desfiinţat, în mod oficial, în România în data de 23 octombrie 2006.

În urma examenelor susținute a îmbrăcat uniforma de jandarm. Viața oamenilor de arme nu este ușoară iar programul este modificat în funcție de nevoile impuse. Acest aspect nu l-a determinat să renunțe la visul său să devină cel mai puternic om din România.

După ani de pregătire intensă, eforturi și sacrificii, în anul 2012, visul tânărului a devenit realitate. A ridicat autovehicule de o tonă și greutăți de peste doua sute de kilograme și a câștigat competiția Strongest Man.

După o accidentare serioasă și mai multe operații, Lăcanu Dan a revenit pe scena sportivă și s-a dedicat culturismului.

Duminică 10 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor, municipiul Suceava a fost gazda concursului Semtex Grand Prix, cea mai mare competiție privată din țară la culturism, bikini fitness și men’s phisique.

Lăcanu Dan (Micuțul – denumit de colegi), subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Burebista „Brașov”, a reușit pentru a două oară să ocupe a doua poziție a podiumului (+95 kilograme) în competiția unde s-au întrecut peste 150 de sportivi. Felicitări!

Imagini si video preluate de pe facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.