Lansarea volumelor autobiografice Da, sunt cea mai bună! de Anamaria Prodan Reghecamf

Editura Creator vă invită la evenimentul de lansare al volumelor autobiografice semnate de Anamaria Prodan Reghecampf – „Da, sunt cea mai bună!”. Evenimentul va avea loc joi, 17 decembrie, ora 15:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Editurii Creator.

Anamaria Prodan Reghecamf, femeia tenace, curajoasă, cea care a reușit să rupă orice barieră într-un domeniu dominat de bărbați, mărturisește, fără menajamente povestea vieții sale. Dacă în primul volum „O viață de film, de cum am deschis ochii ”, autoarea aduce în atenția cititorilor experiențele marcante și persoanele importante din viața sa, cel de-al doilea volum „O viață plină de fotbal și performanțe orișiunde” cuprinde numeroase dezvăluiri despre lumea fotbalului, o lume cucerită prin muncă și dăruire.

În cadrul evenimentului moderat de actrița și scriitoarea Claudia Motea, vor vorbi alături de autoare, fotbaliștii și antrenorii Florin Bratu, Daniel Coman, Laurențiu Reghecamp, și Iuliana Răducan, managerul editurii Creator.

Dacă sunteți curioși să aflați cum a reușit o femeie ambițioasă și nonconformistă să ajungă managerul no. 1 în fotbal, vă invităm să răsfoiți cele două volume disponibile pe site-ul libris.ro.

„În viața mea au existat obstacole, greșeli, îndoieli, dar mi-am păstrat entuziasmul și am trecut de la o stare la alta sau de-un semieșec, lin, fără să mă clatin. Am învățat să merg mai departe, mi-am impus direcția înainte – când îmi era mai greu, mergeam și mai drept. La mine nu se numește noroc ce am realizat în viață și în meserie – se numește perseverență.” Anamaria Prodan Reghecamf.

„Cum o văd pe Anamaria ca femeie, ca om, ca profesionist? O văd perfectă în orice ipostază, e o femeie-bărbat! Numai fiind atât de puternică a putut reuși într-un domeniu în care sunt doar bărbați.Ilie Năstase.

„Într-o lume dominată 99% de bărbați, ești excepția de 1% care a reușit, cu tenacitate, muncă, tupeu și, cel mai important, ai căpătat încrederea celor pe care-i reprezinți, dar și a cluburilor, atât din România, cât și din alte țări. ” Mircea Sandu.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Un comentariu la „Lansarea volumelor autobiografice Da, sunt cea mai bună! de Anamaria Prodan Reghecamf

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.