Lidia Bășa: „Purtătorii de biruință”

Azi sărbatorim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Una din sărbatorile de peste an cu o sonoritate aparte. Aceste vremuri adaugă și alte conotații cu reverberații unice în sufletele noastre. Luptele din noi și din afara noastră ne arată ca e timpul să ne oțelim crezurile bune, că e timpul să stăm cu strășnicie în rosturi. Pentru că avem mulți purtători de biruință anul acesta: personalul medical, poliție, jandarmerie, vânzătorii din magazine, micii producători, șoferii, dar nu în ultimul voluntarii din asociații și fundații care sunt puntea noastră către cei în nevoie și pe care sistemul nu poate sau nu îi ajută. Nu-i nimic, luptăm noi și pentru ei, cu biruință.

Vă  urez tuturor celor care purtați numele de Gheorghe și derivate din acesta ,,La mulți ani!” cu sănătate și cu același spirit de biruitori în tot ceea ce faceți!

Și eu îmi duc lupta de biruință asupra stării de a capitula și de a mi se pare ca nimic nu mai are rost, brodând manual mici tablouri și bijuterii cu motive tradiționale culese de pe portul popular românesc. În fotografie aveți ultima mea creație, un tablou cu motiv bărbatesc cules de pe o cămașă țăranească.

Și biruiesc bine cu vârful acului toate stările care, uneori, mai dau năvală. Vă recomand cu drag  să vă reîntoarceți la lucrul manual, unul dintre cei mai buni și loiali terapeuți de pe pământ.

Eu sunt Lidia, cea care se ascunde în spatele tânărului brand ,,Lidia creează”, căreia îi place să brodeze manual bijuterii, să se mire de cât de frumoși sunt oamenii cu toate ale alor, și să râdă cu gura pănă la urechi.

Pentru că viața ne creează pe noi, și noi creem viață.

Hristos a Înviat!

Lidia Bășa – ,,Lidia creează”

https://www.facebook.com/lidiacreeaza/

https://fantasmeleuneifarame.blogspot.com

Credit foto: Lidia Bășa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.