MACROFONIA 2020 – Live Stream de Revelion

Comunitatea Fine Sounds din Brașov cu sprijinul Centrului Cultural Reduta vă prezintă în premieră MACROFONIA 2022 – ,,Un program de Revelion așa cum vrem noi”. 

Premiera va avea loc pe 31 Decembrie începand cu ora 22:00 și se va difuza live stream pe Youtube.

Participă: Alexu and the Voices Inside, 4Tune Quartet, Bulz Brotherz, Fallen Angel, Watzzy, DEX, George Pandrea, Homeboy LDJ. Noaptea de Revelion se va încheia cu un moment special pregătit de Claudia & Nocturno Band.

Spectacolul urmează formatul unui program TV de divertisment transmis în Seara de Revelion.

Toate momentele muzicale vor fi înregistrate live pe Scena Reduta și montate apoi, urmând regulile acestui format, dar căutând să le încalce în același timp.

Asadar, muzică și divertisment, doar că ,,așa cum vrem noi”. Tot acest spectacol este produs în întregime cu oameni și resurse din Brașov.

,,MACROFONIA este probabil cel mai ambițios proiect pe care vrem să îl îndeplinim. În mare parte pentru că avem un timp foarte scurt la dispoziție. Urmează să filmăm și să montăm tot spectacolul în ultima săptămână din an în așa fel încât să avem tot materialul audio-video pregătit de transmisie în Seara de Revelion. O misiune posibilă doar cu aportul și din ambiția tuturor artiștilor care au răspuns invitației. Ne bucurăm să ne putem aduna la un loc și împreună să scoatem un spectacol cel puțin memorabil. Anul Nou se apropie și e momentul să deschizi o sticlă de șampanie și să îi lași pe gălăgioși să facă gălăgie!” , comunică Cosmin Haraga din partea Fine Sounds.

Fine Sounds este comunitatea de muzicieni din Brașov încredințată cu misiunea specială de a promova muzica locală. Pornind din 2014 conducem operațiuni în spațiul public de exteriorizare a actului artistic: concerte – Fine Sounds Showcase, întruniri – Fine Sound Jam, înregistrări și lansări muzicale – Soundcards și mai nou, live stream de revelion – MACROFONIA. Echipați Echipați cu nevoia de a fi auziți și dorința de a ne face cunoscuți, împingem limitele posibilului în underground-ul local. Am ajuns până aici și de aici îi dăm înainte cu unicul scop clar ca muzica noastră să ajungă cât mai departe.

Facebook – https://www.facebook.com/finesoundslabel

Instagram – https://www.instagram.com/fine.sounds/

Soundcloud – https://soundcloud.com/finesoundslabel

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCmFQDR7ggPu3VnBzF3_ujMA

 

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.