2 octombrie 2023

Contact us

Mişcarea face bine va ajunge şi în Braşov

 Mişcarea face bine va ajunge şi în Braşov

Anul acesta caravana Mişcarea face bine va ajunge în Braşov. „Pe 11 iulie vom ocupa Piaţa Sfatului şi vă invităm şi pe voi să luaţi parte la Cea mai mare oră de sport.

Avem o cursă inedită şi specială, un cros cu obstacole, pe o distanţă de 4 km, cu o cauză caritabilă ăn spate. Deci, de data aceasta miza este dublă: alergăm atât pentru sănătatea noastră, cât şi pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

Prin intermediul Fundaţiei Telekom România, vom susţine familiile cu copii diagnosticaţi cu cancer să procure medicamentele necesare din străinătate.

Anul trecut au beneficiat de medicamente peste 20 de copii diagnosticaţi cu cancer.

Toate taxele de înscriere vor merge către aceşti copii.

Aveţi de ales intre cros cu obstacole şi cros simplu, ambele de 4km, în funcţie de cât de antrenaţi sunteţi şi cât de mult vreţi să vă depăşiţi limitele. Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toţi participanţii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiaţi cu diplome si cupe.

Multă voie bună şi energie o să vă cuprindă când o să treceţi prin faţa scenei, căci cei mai buni instructori de fitness din ţară vor avea grijă ca atmosfera să fie una cât mai sportivă şi antrenantă” se menţionează pe pagina miscareafacebine.ro

VIA: miscareafacebine.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.