„Muzică de poveste”, în beneficiul Liceului de Muzică din Brașov

Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, organizează sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 17.00, la Sala PATRIA din Brașov, spectacolul caritabil „Muzică de poveste”, ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesară achiziționării unui pian de concert, necesar elevilor pentru a putea viza și atinge performanța artistică.

În cadrul spectacolului, elevii și profesorii liceului, împreună cu invitații speciali: soprana Maria Petcu-Catrina (Opera Brașov), interpreta de muzică populară Rodica Stan, Ansamblul „Efthymos” al Comunității Elene Brașov, Ansamblul de Dansuri Populare „Junii Săceleni” vor crea o atmosferă cu muzică și bucurie, specifică sărbătorilor de Crăciun.

Alături de aceștia, își vor da concursul: prof. asoc. dr. Claudia Șuteu, prof Mihaela Manciu, prof. Alexandra Glogojan, alături de ansamblurile: CORONA MELOS – dirijor: prof. Camelia Epure, VERSUS – condus de prof. Cristina Puia, RAPSODIA – condus de prof. Liviu Ioan Iosif și copiii soliști Eduard Ungureanu, Melani Șerban, Denisa Hulea, Adrian Ivan. Prezentatoarea evenimentului va fi realizatoarea radio, Bianca Bucă.

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1), iar în seara evenimentului, pot fi achiziționate de la Sala PATRIA (în cazul în care rămân disponibile), prețul uneia fiind de 30 de lei. Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Brașov pune la dispoziție, pentru cei interesați, și un cont pentru donații: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Fii și tu o notă din muzica noastră de poveste, ajutând elevii Liceului de Muzică din Brașov!

Vă mulțumim frumos și vă așteptăm cu drag!

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Un comentariu la „„Muzică de poveste”, în beneficiul Liceului de Muzică din Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.