Oamenii și muzica, povestea frumosului dincolo de partitură!

Avem nevoie de muzică în viața noastră…Conștientizând nevoia de frumos, mai ales în aceasta perioadă, Filarmonica Brașov continuă transmisiunea concertelor online în fiecare joi, ziua de concerte a instituției.

Pentru brașovenii melomani,  aceste manifestări artistice fac parte dintr-un stil de viață. Este modul în care Filarmonica te scoate din rutina cotidianului, oferind acea plăcere care oferă bucuria de a fi împărtășită cu ceilalți.

,,Continuăm să fim împreună prin armonia pe care concertele transmise o aduce tuturor. Publicului, dar și artiștilor. Dorul și dragostea de muzică, sunt acum și de-o parte și de cealaltă! Desigur, vorbim în continuare de transmisiunea unor concerte înregistrate ce fac parte din arhiva Filarmonicii Brașov. ,,Filarmonica la Tine acasă”, aduce în această săptămână un program de excepție, într-o interpretare de mare clasă și rafinament: M.Ravel: Bolero și P. I. Ceakovski – Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în si bemol minor op. 23 și Suita de balet „Lacul lebedelor” op. 20a (selecțiuni).

Vom transmite live concertul de arhivă susținut în 2019 de Orchestra Simfonică, condusă de dirijorul brașovean, renumitul maestru Horia Andreescu. Invitata serii a fost celebra pianistă Kristina Miller, din Austria.

Sperăm să fie pe placul dumneavoastră și să fim cât mai mulți în sala virtuală de concert.

Concertul va fi transmis gratuit, pe pagina de facebook a Filarmonicii Brașov!”

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.